HierBenIk > HierBenIk nog niet klaar voor
 
Luiers
 

Haha! Welke luier werkt?

Stel: midden in de nacht sta jij de luier van je baby te verschonen, maar waar zijn de schone luiers gebleven? Koen en zijn gast George Chvojka gaan op zoek naar alternatieven. En die moeten natuurlijk op échte mensen uitgeprobeerd worden.

 • Videos
 • Extra's
 • Blijf up to date
 • Over Hierbenik.nl

Video's

Het krijgen van een baby zet je leven op z’n kop. Avonden van stappen of de hele nacht gamen zijn officieel voorbij. In plaats daarvan lig je nog vroeger in bed dan je schoonmoeder. Ben jij er klaar voor?

 • Scheuren met een baby: wat is de beste gezinsauto? (6.47)

  Als échte man wil je natuurlijk in de snelste auto's scheuren, maar... kan je dat nog wel doen als je vader wordt? Koen neemt samen met Jeroen Marcus de proef op de som.

 • Smaakt borstvoeding beter? (6.05)

  Slapen, poepen en eten, baby's doen niet veel meer. Koen test de beste babyvoeding op een echte mannenmanier: met vuur, rook en zaagmachines. Ondertussen heeft Joost een verrassing voor Koen.

 • Een nacht als papa: wallen en stinkende luiers... (10.20)

  Hoe is het om een nacht als papa te leven? Koen geeft zich over aan plaaggeest aan YouTuber Jeukvogel en beleeft z'n eerste papanachtje. Zo herkenbaar dit!

 • Met de drone naar de oppas (7.08)

  Welke methode vind jij het best? De drone, de op afstand bestuurbare boot of kan je een baby beter laten liften met de bus?


Extra's

Nog meer grappige filmpjes bekijken, blogs lezen en testen doen? Hier kan je het vinden.

 •  

  Deze mannen dachten dat vrouwen weeënpijn overdreven

  Deze stoere mannen wilden wel eens weten wat het is om weeënpijn te hebben en te moeten bevallen. Maar als ze het dan echt voelen, piepen ze ineens anders.

  Lees meer
 •  

  Mannen met deze naam worden dit jaar vader

  Dennis, Thomas en Stefan... Hij jij zo? Dan heb je grotere kans dat je in 2017 vader wordt. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen.

  Lees meer
 •  

  Vader stuurt kind naar oppas in dit outfit..

  Het blijkt voor vaders een lastige opgave om een goede outfit bij hun dochtertje aan te trekken. Ook deze vader slaagde er niet in. Hilarisch!

  Lees meer

De nieuwste filmpjes direct in jou mailbox?

Meer filmpjes zien? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de leukste filmpjes en de laatste nieuwtjes zó in je mailbox!

 
 

Over Hierbenik - nog niet klaar voor

Koen is 24, getrouwd, burger, maar hij wil nog lang geen vader worden. In de series van HierBenIk - nog niet klaar voor test hij (samen met meer ervaren papa’s) uit hoe het is om vader te zijn. Hoe kan je je manhood houden en toch vader zijn?

Kan je je baby met een drone naar de oppas brengen, hoe kan je trainen en je baby verzorgen tegelijk en hoe smaakt zo’n babyhapje eigenlijk? Samen met HierBenIk gaat Koen op onderzoek uit.

 
TOP
Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: