HierBenIk > Gratis sluitzegels bij bestelling vanaf 60 geboortekaartjes

Gratis sluitzegels bij bestelling vanaf 60 geboortekaartjes

Gefeliciteerd! Via jouw verloskundigepraktijk heb jij een actiecode gekregen om gratis sluitzegels te ontvangen bij de bestelling van je geboortekaartjes.

Gratis sluitzegels

Bestel je 60 of meer geboortekaartjes bij HierBenIk, dan ontvang je hier de onderstaande gratis sluitzegels bij. Met een leuk ontwerp met een gaaf hartje op de sluitzegel, maak jij je geboortepost extra persoonlijk en uniek!

Hoe werkt het?

Tijdens je zwangerschap ga je op zoek naar het leukste geboortekaartje op HierBenIk. Je kunt de kaartjes bewerken en opslaan in je eigen account. Wanneer de baby geboren is, kan je eenvoudig de geboortedatum en de geboortedetails op het kaartje aanpassen en het kaartje bestellen.

In het bestellingsproces vul je bij 'orderreferentie' de gekregen code in. Wij bekijken of jij een jongetje of meisje hebt gekregen (of alle twee) en zorgen vervolgens dat de sluitzegels voor jouw jongen of meisje bij je thuis bezorgd worden. Deze sluitzegels gaan met de gewone post mee en komen apart van de geboortekaartjes aan. Bestel je voor 16.00 uur, dan gaan de sluitzegels nog dezelfde dag aan PostNL geleverd. PostNL brengt de sluitzegels bij je thuis.

Tip: bestel je enveloppen van tevoren. Zo kan je de adressen al op de enveloppen schrijven of plakken.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: