HierBenIk > Designers > Lillybird

Lillybird - Geboortekaartjes volgens de laatste trends

Het creatieve brein achter deze prachtige geboortekaartjes van Lillybird is Patricia van Hulsentop. Lillybird is heel divers met hippe geboortekaartje met een stoere uitstraling maar ook met getekende ontwerpen, klassieke ruitjes en lieve diertjes.

 

Patricia woont samen met Johan en haar twee meiden Sophia en Isabella in Zoetermeer. Sinds 2010 verkoopt ze kaartjes en haar geboortekaartjes voor HierBenIk zijn reuze populair. Patricia is op de hoogte van je laatste trends en laat haar geboortekaartjes hier op aansluiten.

Wat vind jij van de geboortekaartjes van Lillybird? Zijn ze niet onwijs trendy? Lillybird weet welke trends er spelen en levert altijd hippe geboortekaartjes. Haar nieuwe kaartjes sluiten bijvoorbeeld aan op de trend om Scandinavische patroontjes te gebruiken en ook verwerkt ze de hippe wolkjes in haar geboortekaartjes. Ben jij een moderne ouder? Dan vind je de eigentijdse geboortekaartjes van Lillybird vast helemaal leuk.

Kraft, hout, slingers, wolkjes en labels zijn er in deze collectie volop te vinden. En dat niet alleen; op veel geboortekaartjes kan je een eigen foto plaatsen. Bijzonder leuk als je een newbornshoot hebt laten doen. 

Vind je de stijl van Lillybird leuk, maar wil het het net iets schattiger hebben? Kijk dan eens in de collectie van Babyjewels. Spreekt juist de actualiteit van je kaartjes je aan? Dan moet je zeker onze populairste kaartjes bekijken.

Neem snel een kijkje en laat je inspireren door deze unieke geboortekaartjes. Je kunt de kaartjes helemaal aanpassen aan je eigen stijl. Tip: koop je enveloppen alvast van tevoren. Je kunt dan voor de baby geboren is alvast alle adressen erop schrijven. Na de geboorte van je baby hoef je dan alleen nog maar je geboortekaartjes in de enveloppen te steken en te versturen.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: