HierBenIk > Bezorging van je bestelling kaartjes

Bezorging van je bestelling kaartjes

 
 

Proefdrukken

De proefdrukken van HierBenIk worden bezorgd door PostNL. De proefdrukken passen door de brievenbus. Pakketjes met geboortekaartjes/enveloppen worden bezorgd door PostNL.
 
Deze postvervoerders dragen de uiterste zorg over jouw bestellingen. Echter, HierBenIk heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van je zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen. Neem gerust contact op.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Voor de meeste pakketbestellingen geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Normaal gesproken wordt op de eerstvolgende werkdag je bestelling bezorgd. En mocht je het willen dan kunnen we ook op maandag bezorgen. Als je in het weekend vóór zondag 18.00 uur besteld, dan kun je er voor kiezen om de kaarten maandag bezorgd te krijgen. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum van je bestelling te kiezen. Proefdrukken gaan per reguliere post en worden dus door de postbezorger bij je bezorgd. Alle proefdrukken die voor 18.00 uur besteld zijn, worden dezelfde dag nog gedrukt en verzonden*.

Let op: Sommige kaartjes vormen een uitzondering, omdat deze op een speciale manier gedrukt moeten worden. Deze kaarten moeten voor 14.00 uur besteld worden om dezelfde dag gedrukt en verzonden te worden. Deze kaartjes kunnen ook niet in het weekend gedrukt en verzonden worden. Bij de kaartjes waarbij dit van toepassing is staat dit vermeld bij de kaartinformatie.*Woon je in België, dan gelden er andere levertijden. Lees voor meer informatie onze veelgestelde vragen.

Extra vroege bezorging de volgende dag in Nederland

Voor 18.00 uur besteld is de volgende geleverd voor 14.00 uur. Next Day Delivery geldt voor maandag tot en met vrijdag. De extra kosten zijn € 15,00. Deze bezorgoptie is alleen in Nederland te gebruiken.

 

Wat zijn de verzendkosten?

Het bezorgen van de proefdrukken en bestellingen vanaf € 25 is helemaal gratis! Bestel je minder kaarten en is je bestelling minder dan € 25 dan rekenen wij € 2,50 verzendkosten.

 

Wil je de geboortekaartjes buiten Nederland of België laten bezorgen, dan gelden er andere verzendkosten. Dit hangt af van het bezorgadres.

Directe verzending

Beval je in het ziekenhuis, of wil je ontzorgd worden? Het is mogelijk om je geboortekaartjes door ons te laten versturen. De speciaal ontworpen geboortezegels krijg je er gratis bij. Maak een adresboek of speciaal Excelbestand aan en kies bij de bestelling voor 'direct verzenden' en wij regelen de rest! Lees er hier meer over. Let op: dit kan helaas niet voor kaartjes met een strikje, houten elementje of en enkele kaartjes met speciale vormen. Dit staat vermeld in de productinformatie op de kaartpagina.

 

Klachten over bezorging

Heb je een vraag over je pakket met kaartjes omdat ze er nog niet zijn? Bel ons dan op 085 - 130 57 16 of neem contact met ons op per mail. Een klacht over de bezorging van je proefdrukbestelling of pakket kun je altijd bij PostNL deponeren. Je kunt dat snel eenvoudig online doen.

Ben je niet tevreden, bekijk dan de service-informatie over onze garantie.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: