HierBenIk > Bezorging van je bestelling geboortekaartjes

Bezorging van je bestelling

 
 

Let op: 

- Vanwege Corona (maatregelen en gesloten winkels) is het erg druk bij de bezorgers. Wij produceren en overhandigen de order conform de aangegeven doorlooptijd, maar vragen je om rekening te houden dat een verzending langer kan duren. 

- In verband met feestdagen zijn er enkele wijzigingen in verzending en bezorging. Lees hier alle uitzonderingen.

 

 

Proefdrukken

De proefdrukken van HierBenIk worden bezorgd door PostNL. De proefdrukken passen door de brievenbus. Pakketjes met geboortekaartjes/enveloppen worden bezorgd door PostNL of DHL.
 
Deze postvervoerders dragen de uiterste zorg over jouw bestellingen en zullen in de meeste gevallen netjes op tijd leveren. 


Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Voor de meeste pakketbestellingen geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Normaal gesproken wordt op de eerstvolgende werkdag je bestelling (pakket) bezorgd. Directe verzendingen en proefdrukken gaan met de brievenbuspost en zullen binnen 3 dagen bezorgd worden waarbij de maandag geen bezorgdag is.

Als je in het weekend vóór zondag 18.00 uur besteld, dan kun je er voor kiezen om de kaarten maandag bezorgd te krijgen. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum van je bestelling te kiezen. Proefdrukken gaan per reguliere post en worden dus door de postbezorger bij je bezorgd. Alle proefdrukken die voor 18.00 uur besteld zijn, worden dezelfde dag nog gedrukt en verzonden*.

Let op: Kaartjes met foliedruk hebben 1 dag langere levertijd en kunnen niet in het weekend verzonden worden.

*Woon je in België, dan gelden er andere levertijden. Lees voor meer informatie onze veelgestelde vragen.


Spoedlevering

Voor 18.00 uur besteld is de volgende geleverd voor 14.00 uur. Next Day Delivery geldt voor maandag tot en met vrijdag.
De extra kosten zijn € 15,00. Deze bezorgoptie is alleen in Nederland te gebruiken.

 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten van een proefdruk zijn gratis. 

Bij een pakketbestelling naar Nederland, België of Duitsland tot 50 kaarten zijn de verzendkosten € 3,95 (brievenbusdoos) en bij bestelling van meer dan 50 kaarten (pakket) zijn de verzendkosten € 4,95.

Voor verzending naar overige landen rekenen wij € 11,95 en € 14,95 voor pakketten (vanaf 50 stuks).

 

Directe verzending

Beval je in het ziekenhuis, of wil je ontzorgd worden? Het is mogelijk om je geboortekaartjes door ons te laten versturen. De speciaal ontworpen geboortezegels krijg je er gratis bij. Maak een adresboek of speciaal excelbestand aan en kies bij de bestelling voor 'direct verzenden' en wij regelen de rest! Lees er hier meer over. Let op: dit kan helaas niet voor kaartjes met een strikje, houten elementje of en enkele kaartjes met speciale vormen. Dit staat vermeld in de productinformatie op de kaartpagina.

 

Klachten over bezorging

Is je zending niet volgens planning geleverd? Dat is erg vervelend. Een klacht over de bezorging van je proefdrukbestelling of pakket kun je altijd bij de bezorger deponeren. 
Heb je er toch nog vragen over. Bel ons dan op 085 - 130 57 16 of neem contact met ons op per mail. 

Ben je niet tevreden, bekijk dan de service-informatie over onze garantie.