home > Bezorging van je bestelling kaartjes

Bezorging van je bestelling kaartjes

De proefdrukken van HierBenIk worden bezorgd door PostNL. De proefdrukken passen door de brievenbus. Pakketjes met geboortekaartjes/enveloppen worden bezorgd door PostNL.
 
Deze postvervoerders dragen de uiterste zorg over jouw bestellingen. Echter, HierBenIk heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag van je zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen. Neem gerust contact op.
 

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Voor al onze pakketbestellingen geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Normaal gesproken wordt op de eerstvolgende werkdag je bestelling bezorgd. En wat extra fijn is: pakketten worden ook op maandag bezorgd. Tijdens het bestellen heb je de mogelijkheid zelf de verzenddatum van je bestelling te kiezen. Proefdrukken gaan per reguliere post en worden dus door de postbezorger bij je bezorgd. Alle proefdrukken die voor 15.00 uur besteld zijn, worden dezelfde dag nog gedrukt en verzonden*.
*Woon je in België, dan gelden er andere levertijden. Lees voor meer informatie onze veel gestelde vragen.
 
Bekijk onze aangepast levertijden rondom de feestdagen hier.
 

Wat zijn de verzendkosten?

Het bezorgen van de proefdrukken en bestellingen vanaf €25,- is helemaal gratis! Bestel je minder kaarten en is je bestelling minder dan €25,-, dan rekenen wij €1,95 verzendkosten.
 
Wil je de geboortekaartjes buiten Nederland of België laten bezorgen, dan gelden er andere verzendkosten. Dit hangt af van het bezorgadres.
 

Klachten over bezorging

Heb je een vraag over je pakket met kaartjes omdat ze er nog niet zijn? Bel ons dan op 085 - 743 07 62 of neem contact met ons op per mail.
Een klacht over de bezorging van je proefdrukbestelling kun je altijd bij PostNL deponeren. Je kunt dat snel eenvoudig online doen via: www.postnl.nl/voorthuis/brieven/postbezorging.
 
Ben je niet tevreden, bekijk dan de service-informatie over onze garantie.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: