HierBenIk > Geboortekaartjes meisje I >750 originele kaartjes I HierBenIk

Geboortekaartjes meisje

Gefeliciteerd: een meisje! Kies hier een mooi kaartje voor de geboorte van je dochter. We hebben lieve kaartjes, originele of vintage geboortekaartjes. Maak een proefdruk voor €1,-

Meer:   Zusje   |   Vintage   |   Dieren   |   Zelf maken

Geboortekaartjes meisje
 
0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Originele geboortekaartjes voor de komst van een meisje!

Maak zelf je eigen geboortekaartje met één van deze ontwerpen als basis. Kies jouw favoriete ontwerp, voeg de leukste foto toe van jullie kindje en pas de naam aan. Bij veel geboortekaartjes kun je de illustraties verplaatsen, weglaten of je eigen afbeeldingen toevoegen! Ook de kleuren zijn heel makkelijk aan te passen.

Maak zelf je eigen geboortekaartje

Wist je dat je ook helemaal zelf je kaartje kunt ontwerpen? Maak er zo iets unieks van voor jouw kindje. Zelf een kaartje ontwerpen doe je hier.

Tekst Geboortekaartje

Een mooie of grappige tekst maakt jullie geboortekaartje helemaal compleet. Heb je nog inspiratie nodig voor een leuke geboortetekst of gedichtje? Kijk dan op onze tekst inspiratie voor geboortekaartjes pagina. Heb je een leuke tekst gevonden? Voeg hem dan toe aan de binnenkant van jullie ontwerp en maak het af met een mooi lettertype. Tip: Maak het geboortekaartje zo compleet mogelijk in je account, zodat je alleen nog de datum en het gewicht hoeft te veranderen. Dan kun je alvast een proefdruk bestellen, om het kaartje in het echt te zien. Ook handig: Bestel de enveloppen vooraf. Dat scheelt een hoop gedoe!

Geboortekaartjes meisjes

Wat is het leuk om te snuffelen naar een hip geboortekaartje voor je dochter! HierBenIk geeft ruime keus. Op echte meisjeskaartjes vind je vaak hartjes, vogeltjes of lieve elementjes. Maar natuurlijk kan je ook stoere geboortekaartjes voor een meisje vinden. Heb je een specifieke stijl die je zoekt, zoals vintage geboortekaartjes, geboortekaartjes met watercolor, romantische geboortekaartjes of trendy geboortekaartjes? In dit overzicht zijn van elke stijl wel wat geboortekaartjes te vinden.

Lieve geboortekaartjes voor meisje

Als je alle verschillende geboortekaartjes ziet, is het best lastig om te kiezen. Bedenk wat jij niet wilt missen op het geboortekaartje van je dochter. Is dat een letterbanner, een vintage wiegje, een foto van je baby, een lief hartjespatroon of een vlindertje? Bij de geboortekaartjes voor meisjes zie je dit allemaal terugkomen. We hebben zelfs speciale kaartjes voor als je dochter al 1 of meerdere broertjes of zusjes heeft.

Heb je een leuk geboortekaartje gevonden? Maak het geheel persoonlijk door zelf de kleuren naar wens te veranderen en een mooie foto van jullie kindje toe te voegen.

Versturen geboortekaartje

Tevreden met het resultaat? Voor 18:00 besteld is dezelfde dag nog gedrukt en verzonden! 

Bij HierBenIk begrijpen we dat het kiezen van het perfecte geboortekaartje best pittig kan zijn. Daarom willen wij het je zo gemakkelijk en vooral ook zo leuk mogelijk maken. We hebben alvast de leukste stijlen voor je op een rijtje gezet. Zoals onze selectie stoere geboortekaartjes of originele geboortekaartjes voor een meisje. Mocht je nog niet zeker zijn van jouw favoriete stijl geboortekaartje en heb je nog wat inspiratie nodig? Kijk dan bij onze populaire geboortekaartjes om te zien welke kaartjes favoriet zijn bij de moeders van Nederland. 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: