Prijzen overzicht

Op Hierbenik bieden we verschillende soorten kaartjes aan: normale geboortekaartjes en luxe geboortekaartjes met echte foliedruk. 

Proefdruk | Enveloppen | Sluitzegels | VersieringenPapiertoeslag | Verzendkosten | Direct verzenden

Goed om te weten:

  • - Het minium bestelaantal is 5 kaartjes.
  • - De enveloppen kun je bijbestellen (ook al vooraf) vanaf € 0,27 per stuk. 

Geen overwachte kosten
Al onze prijzen zijn inclusief drukkosten en inclusief BTW. Zo kom je bij ons nooit voor verrassingen te staan. Hoe groter het formaat en de afmetingen die jij kiest bij het kaartje, des te hoger is de prijs.
De verzendkosten van de 1e proefdruk zijn gratis (2e en volgende € 2,25) en van een pakketbestelling tot 20 kaarten € 3,95. Bij bestelling van meer dan 50 kaarten zijn de kosten € 5,95.

Stapelkorting
HierBenIk maakt gebruik van stapelkorting: hoe meer kaartjes je bestelt, hoe goedkoper elk kaartje. Wij hanteren hierbij de volgende groeperingen: 1 kaartje (vanaf 2e proefdruk), 10 - 49, 50 - 99, 100 - 199 en 200+ kaartjes. Ga je een groep omhoog, dan past de prijs zich aan in de prijzencalculator en het bestelproces.

Wat is de prijs van mijn kaartje?
De prijzen voor deze kaartjes kun je vinden op de specifieke pagina van je geboortekaartje naar keus. Ook kun je op de 'kaart detailpagina' of in je 'eigen collectie' de prijs berekenen met de 'prijscalculator'. Zie hier een voorbeeld.

Voorbeeld prijs met staffelkorting

Kaartopties:
In de kaartenmaker kom je verschillende opties tegen die invloed hebben op de prijs.

  • - Ronde hoeken: ronde hoeken kosten € 0,25 per kaartje extra
  • - Foliedruk: een glimmend laagje(goud, zilver, koper, rosé of regenboog) op de kaart met een mooi en luxe effect. Dit kost zo'n € 1,00 per kaart extra voor de voorkant en € 0,60 extra voor ook de andere kant.
  • - Hoogglans / UV-spot: een glanzende laklaag die je op een bepaald deel van het ontwerp kunt plaatsen om het extra te laten opvallen. Dit kost zo'n € 1,00 per kaart extra voor de voorkant en € 0,60 extra voor ook de andere kant.

De hoeveelheid foliedruk, hoogglans / spot-UV op een zijde heeft geen invloed op de prijs.

 

 


    1e proefdruk gratis met kortingscode gratisproef

    Lage verzendkosten

    Snelle levering, ook op maandag

    Geen onverwachtse kosten
(alle prijzen inclusief drukkosten én inclusief btw)

Sluitzegels
rechtstreeks verzenden

Proefdruk

Bij HierBenIk krijg je gratis de 1e proefdruk thuisgestuurd. Je ontvangt hierbij ook een setje voorbeelden van de mogelijke papiersoorten en envelopkleuren.

De proefdruk is gratis bij gebruik van kortingscode 'gratisproef'.

Wil je nog een proefdruk bestellen? Dat kan, dan betaal je wel de kaartprijs op basis van de 1e prijsstaffel per stuk en verzendkosten van € 2,25.

Let op:

  • - Strikjes of houten elementjes dien je extra bij te bestellen (indien van toepassing).
  • - Het is niet mogelijk om meerdere proefdrukken van exact dezelfde kaart te bestellen.

Prijzen enveloppen

Kleur enveloppen Formaat Per stuk
Witte enveloppen Alle formaten, met uitzondering van 8x8cm € 0,27
Gekleurde enveloppen Alle formaten, met uitzondering van 8x8cm € 0,38
Parelmoer, Goud en Zilver Alle formaten, met uitzondering van 8x8cm € 0,45
Goudinlay Alle formaten, met uitzondering van 8x8cm € 0,60

Enveloppen bestellen

Prijzen sluitzegels

Onze sluitzegels heb je voor € 6,50 per vel à 25 stuks. Wil je 60 kaartjes versturen, dan heb je dus 3 vellen sluitzegels nodig. 

Sluitzegels bestellen

Prijzen versieringen

Om je geboortekaartje extra te versieren kun je échte strikjes of een houten vormpje bestellen om deze op je kaartje te plakken. De kosten hiervan zijn € 6,25 per 25 stuks.

Extra's bekijken en bestellen

Papiertoeslagen 

Coated karton, Zijdeglans en Fotopapier zijn onze standaard papiersoorten.

Voor de luxe papiersoorten NatuurkartonParelmoer en Oud-Hollands en Linnen voor foliedruk kaartjes rekenen we een papiertoeslag vanaf € 0,10 cent voor een enkel geboortekaartje van 8x8 cm tot € 0,60 voor een dubbel staand/liggend kaartje van 22x14 cm. Bereken je totale kosten op pagina van je gekozen kaartje of vanuit je eigen collectie.

Bekijk onze geboortekaartjes

Verzendkosten

Het verzenden van de 1 proefdruk is gratis. Vervolg proefdrukken kosten je € 2,25 verzendkosten.
Voor pakket bestellingen rekenen wij € 3,95 verzendkosten t/m 19 stuks, € 4,95 van 20 tot 49 stuks en daarboven € 5,95. Dit is van toepassing voor Nederland, België en Duitsland. In overige EU-landen zijn de verzendkosten € 11,95.

Direct Verzenden

Voor het direct verzenden van geboortekaartjes naar familie en vrienden rekenen wij € 1,49 verzendkosten (inclusief handeling) per kaartje. Directe verzending buiten Nederland kost € 2,13 per kaart. De speciaal ontworpen geboortezegel is bij de prijs inbegrepen.