HierBenIk > Geboortekaartjes direct verzenden

Direct verzenden van geboortekaartjes

Dat is makkelijk! Verstuur je geboortekaartjes direct naar al je familie en vrienden. Je kunt de adressen van tevoren verzamelen en uploaden. Zo verzend je na de geboorte van je baby heel eenvoudig alle geboortekaarten direct naar alle adressen.

Let op! Onze direct verzenden service gaat helaas (nog) niet samen met onze special kaartjes en leuke extra's om je geboortekaartje te versieren. Deze extra's dien je thuis namelijk nog zelf op het kaartje of envelop te plakken. Tevens zijn er kaartjes in speciale vormen waarbij dit niet mogelijk is. Deze informatie zien je staat op de kaart detail pagina.

 

Hoe werkt het?

Van tevoren:

  1. 1. Maak een geboortekaartje en sla deze op in je account.
  2. 2. Maak een adresboek aan in je account.
    Het aanmaken van een adresboek geeft je de tijd om alles nog eens goed te controleren. Je kunt de adresgegevens van je familie en vrienden makkelijk toevoegen en opslaan en ook je eigen adres toevoegen als je een deel van de kaartjes naar je thuisadres wilt laten versturen.

Na de geboorte:

  1. 1. Controleer de kaart en pas de geboortedetails aan.
  2. 2. Kies voor 'directe verzending'
  3. 3. Kies het formaat, de papiersoort en de envelopkleur
  4. 4. Kies adressen uit je adresboek of voeg de laatste adressen of een adressenbestand toe
  5. 5. Vol de bestellingsprocedure door de verzenddatum te kiezen, je eigen (betalings)gegevens in te vullen en definitief te bestellen

Wij regelen de rest!

 

Wat kost het?

Per geadresseerde zijn de kosten voor direct verzenden € 1,30 per kaart (exclusief drukkosten). Directe verzending buiten Nederland kost € 1,90 per kaart (exclusief drukkosten). Deze prijs is als volgt opgebouwd:

★ Postzegel van ooievaar met buidel
★ Kaart in envelop steken en envelop dicht maken
★ Etiket printen en plakken op de envelop
★ Kaartjes worden op de post gedaan