Direct verzenden van geboortekaartjes

Dat is makkelijk! Laat de geboortekaartjes rechtstreeks naar al je familie en vrienden versturen. Je kunt de adressen van tevoren verzamelen en uploaden. Zo verzend je na de geboorte van je baby heel eenvoudig alle geboortekaarten direct naar alle adressen.

Onze direct verzenden service gaat helaas (nog) niet samen met leuke extra's (houtjes en strikjes) om je geboortekaartje te versieren. Deze extra's dien je thuis namelijk nog zelf op het kaartje of envelop te plakken. 

 

Hoe werkt het?

Van tevoren:

  1. 1. Maak een geboortekaartje en sla deze op in je account.
  2. 2. Maak een adresboek aan in je account.
    Het aanmaken van een adresboek geeft je de tijd om alles nog eens goed te controleren. Je kunt de adresgegevens van je familie en vrienden makkelijk toevoegen en opslaan en ook je eigen adres toevoegen als je een deel van de kaartjes naar je thuisadres wilt laten versturen.

Na de geboorte:

  1. 1. Controleer de kaart en pas de geboortedetails aan.
  2. 2. Kies voor 'rechtstreeks verzenden'
  3. 3. Kies het formaat, de papiersoort en de envelopkleur
  4. 4. Kies adressen uit je adresboek of voeg de laatste adressen of een adressenbestand toe
  5. 5. Volg de bestellingsprocedure door de verzenddatum te kiezen, je eigen (betalings)gegevens in te vullen en definitief te bestellen

Wij regelen de rest.

 

Wat kost het?

Per geadresseerde zijn de extra kosten voor het direct verzenden € 1,49 per kaart. Directe verzending buiten Nederland kost € 2,13 per kaart. Deze prijs is als volgt opgebouwd:

★ Postzegel van ooievaar
★ Kaart in envelop steken en envelop dicht maken
★ Etiket printen en plakken op de envelop
★ Kaartjes worden op de post gedaan