HierBenIk > Geboortekaartje broertje - Silhouetten en meer

Geboortekaartje broertje

Krijg jij een tweede kindje en is dat een jongetje? Dan moet je écht deze geboortekaartjes voor een broertje bekijken. Deze stoere geboortekaartjes zijn speciaal voor een grote broer of zus die een klein babybroertje krijgt.

Meer: Jongen   |   Tweede kindje  |   Derde kindje   |   Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Alle jongenskaarten

Hoera, een broertje!

Wat is het leuk om te zien hoe enthousiast je kind is om een broertje te krijgen! En wat nog mooier is: als je zoon of dochter zijn/haar broertje eindelijk ontmoet. En daar hoort een lief geboortekaartje voor een broer bij.

Geboorteteksten voor een broertje

Wil je het kaartje helemaal speciaal maken? Plaats dan een gedichtje over het krijgen van een broertje of laat je kind zelf een lieve boodschap voor de baby geven. Een foto van je kind en zijn/haar broertje maakt het geboortekaartje ook ontzettend leuk. Zo wordt het geboortekaartje voor een kleine broer echt iets unieks, wat niemand anders heeft.

Tweede of derde kindje?

Is de baby de tweede of derde in het gezin? Voor elke gezinssamenstelling is er een geboortekaartje. Staat het kaartje van jullie gezin er niet bij? Maak dan even contact. Misschien kunnen wij je verder helpen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: