HierBenIk > Bestel enveloppen vooraf

Enveloppen vooraf bestellen

We hebben meer dan 20 kleuren enveloppen, in allerlei verschillende formaten die passen bij het formaat van je kaartje. Bestel de enveloppen vooraf en bespaar zo een hoop tijd!

Wist je dat je envelop altijd iets groter moet zijn dan je kaartje? Geen zin in enveloppen schrijven? Kies voor onze verzendservice en wij versturen de kaartjes voor je. Tip: versier de enveloppen met een hippe sluitzegel. Er is keuze uit meer dan 30 ontwerpen!

★ Meer dan 20 kleuren
★ Gemakkelijk vooraf te bestellen
★ Ook rechtstreekse verzending

 

Enveloppen €0,25 per stuk

Wit
Bestel
Lichtroze
Bestel
Lichtblauw
Bestel
Mintgroen
Bestel
Knalroze
Bestel
Kraft
Bestel
Lichtgrijs
Bestel
Koningsblauw
Bestel
Donkerblauw
Bestel
Crème
Bestel
Transparant
Bestel
Koraalrood
Bestel
Appeltjesgroen
Bestel
Oranje
Bestel
Peach
Bestel
Olijfgroen
Bestel
Lavendel
Bestel
Paars
Bestel

Enveloppen €0,35 per stuk

Parelmoer
Bestel
Zilver
Bestel
Goud
Bestel

Maak je enveloppen persoonlijk!

De enveloppen van jullie geboortekaartjes maak je nog leuker door ze te versieren met lieve extra's. Wat dacht je van een trendy sluitzegel? Schrijf de adressen in sierlijke letters op de envelop en maak het geheel af met een mooi kader. Meer inspiratie en leuke tips voor het versieren van enveloppen vind je in dit artikel.

 

Steeds vaker zien we sluitzegels op de enveloppen van geboortekaartjes. We hebben daarom een supergave collectie met sluitzegels gemaakt. Met meer dan 30 verschillende soorten sluitzegels heb je keus genoeg! Een vel van 35 stuks kost maar €5,95. Je betaalt geen extra verzendkosten als je deze tegelijk met je kaartjes of met de enveloppen bestelt.

Met onze speciale verzendservice kunnen we je geboortekaartjes rechtstreeks naar je familie en vrienden sturen. Voor het direct verzenden van de kaartjes rekenen wij €1,25 verzendkosten per kaartje. Directe verzending buiten Nederland kost €1,82 per kaart. De speciaal ontworpen geboortezegel is bij de prijs inbegrepen!


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: