HierBenIk > Bestel enveloppen vooraf

Enveloppen vooraf bestellen

We hebben bijna 30 verschillende enveloppen. Uiteraard in de maat die past bij het formaat van je gekozen kaartje. 

Als je de kaartjes gaat bestellen dan kom je in het bestelproces vanzelf de enveloppen tegen en maak je de gewenste keuze. Om de enveloppen vooraf te bestellen klik je hieronder op de envelop en in de volgende stappen kies je het formaat en het gewenste aantal.

TIPS: 
- bestel een proefdruk van je geboortekaartje en ontvang tevens samples van alle envelopkleuren
- bestel je enveloppen al vooraf en versier de enveloppen met een mooie sluitzegel (deze kun je ook al vooraf bestellen)
- geen zin in enveloppen schrijven? Kies voor onze verzendservice en wij versturen de kaartjes voor je.
- kun je geen goede keuze maken? Neem contact met ons op voor een passend advies

 

Enveloppen - vanaf € 0,27 per stuk

Dit zijn enveloppen in een effen kleur. De witte envelop is de voordeligste en kost € 0,27. De andere kleuren zijn € 0,38 per stuk. Om de enveloppen vooraf te bestellen klik je op de envelop, in de volgende stap kies je het formaat en het gewenste aantal.

Speciale enveloppen - vanaf € 0,38 per stuk

Onze speciale enveloppen hebben wat extra's. Deze hebben een mooie glittering, de transparante envelop is doorzichtig en de eco envelop is gemaakt van gerecycled papier met zichtbare vezels. De zand envelop is bruin en heeft zichtbare vezels en de kraft envelop heeft een (kraft) lijntjes patroon. Om de enveloppen vooraf te bestellen klik je op de envelop, in de volgende stap kies je het formaat en het gewenste aantal.

Gouden inlay-enveloppen - € 0,60 per stuk

Deze goud inlay-enveloppen zijn heel erg chique. De enveloppen zijn gemaakt van stevig papier en hebben een goud gekleurde voering aan de binnenzijde. De enveloppen zijn niet doorschijnend en de binnenvoering zorgt voor een extra luxe effect.

(alleen voor 13 x 13 en 11 x 17 cm kaarten)

Goudfolie enveloppen - € 0,60 per stuk

Deze enveloppen zijn extra opvallend door de goudfolie versiering aan de buitenkant. Deze enveloppen zijn wit en je kunt kiezen uit goudfolie hartjes of stipjes.

(alleen voor 13 x 13 en 10 x 21 cm kaarten)