HierBenIk > Geboortekaartjes met foto

Geboortekaartjes met foto

Geboortekaartjes met foto: hét geboortekaartje als je aan iedereen jullie baby wilt tonen. Plaats de babyfoto op het geboortekaartje en pas de tekst aan.

Meer:   Zusje  |   Broertje   |   Alle stijlen  |   Zelf maken

geboortekaartjes met foto
 
0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Unieke geboortekaartjes met foto, welke kies jij?

Wil je een kaartje versturen dat écht helemaal origineel is? Ga dan voor een kaartje met een eigen foto. Je kunt kiezen voor een foto van je kindje(s) of eentje van jou met je zwangere buik. Het leuke is: een foto-geboortekaartje maak je helemaal naar je eigen smaak. Bij HierBenIk vind je verschillende kaartjes die zijn ontworpen om jouw foto in te kunnen plaatsen. Veel ouders kiezen er ook voor om een foto van hun kindje binnen in een kaartje (of zelfs achterop) te plaatsen. Ga je voor die optie, dan kun je dus kiezen uit nóg meer kaartjes.

Originele geboortekaartjes die je zelf aanpast

Bij HierBenIk vind je verschillende ontwerpen van geboortekaartjes die je zelf aan kunt passen. Kies dus voor welke stijl je wilt gaan (bijvoorbeeld stoer of juist lief) en kies hoe jij je foto op het geboortekaartje wilt plaatsen. Kies je bijvoorbeeld een fotokader op een geboortekaartje of wil je een fotostrip of een foto aan de binnenkant van het geboortekaartje? Om het jou makkelijk te maken, hebben we al onze geboortekaartjes met fotokaders verzameld op één plek. Veel plezier met je zoektocht!

Fotokaartjes voor de geboorte van je baby

Foto geboortekaartjes zijn ontzettend leuk om de geboorte van je baby aan te kondigen. Een babyfoto op het kaartje geeft echt een eerste blik op de baby. Voor de opa's en oma's is dat superleuk om thuis te hebben. En natuurlijk zijn jullie ook supertrots. 

Zo zet je foto's in het geboortekaartje:

Om je foto in het geboortekaartje te zetten moet je goed opletten hoe groot je foto is. In een polaroid zet je een vierkante foto, maar in andere fotolijstjes moet je juist een ander formaat foto gebruiken. Je kunt de fotolijsten, polaroids en fotoframes zelf aanpassen, door ze groter of kleiner te maken.

Mooie babyfoto op je geboortekaartje

Om mooie foto's op je geboortekaartje te zetten is het soms de moeite waard om een vriend of vriendin die handig is met de camera te vragen om een foto te nemen. Zo weet je zeker dat je foto goed overkomt. Heb je bijvoorbeeld deze gave fotoshoot gezien?

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: