HierBenIk > Uitnodiging verjaardag 2 jaar

Uitnodiging verjaardag 2 jaar

Makkelijk zelf een kaartje makenGeen onverwachte kostenSnelle levering 

Bij HierBenIk maak je heel gemakkelijk zelf de leukste uitnodigingen voor het feestje van je kind! Kies een vrolijke kaart uit de collectie en ga aan de slag met bewerken.

Meer:  Zelf maken  |  Sluitzegels  |  Alle uitnodigingen

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Verjaardag 2 jaar

Hoera! Je kindje is alweer 2 jaar. Ook deze mooie leeftijd is reden voor een feestje. Op HierBenIk vind je de leukste uitnodigingen voor het feestje van jouw kleine meisje of jongen. Onze designers hebben vrolijke en feestelijke kaarten ontworpen. Of je nu confetti, een foto, een ballon of een diertjes op de kaart wilt. Er is voor ieder wat wils.

Checklist uitnodiging 2e verjaardag

Heb je een uitnodigingskaartje voor de tweede verjaardag uitgekozen? Dan kan je de kinderverjaardag-uitnodiging zelf bewerken. Wat moet er allemaal op het kaartje komen?

  • Hoeveel jaar? - Natuurlijk weten de gasten al hoe oud je kind wordt, maar toch is het leuk om te vermelden!
  • Wanneer is het feestje? - Lang niet alle kinderfeestjes vinden plaats op de dag van de verjaardag. Goed dus, om de datum en tijd te laten weten.
  • Waar is het feest? - De locatie spreekt meestal voor zich: lekker thuis bij mama of papa. Toch kan dit niet ontbreken op de verjaardagsuitnodiging van je kind.
  • Leuke uitnodigingstekst - Op de achterkant of binnenkant van de kaart staat een gezellige tekst om de gasten uit te nodigen. Het is extra gezellig om namens je kind te schrijven!
  • Eventueel verlanglijstje - Heb je speciale wensen voor je kind? Dan kan je dat ook op het kaartje laten weten. Zet de link neer naar de verlanglijst of schrijf kadowensen op de uitnodiging 2 jaar.

Zelf uitnodiging maken

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de uitnodiging helemaal zelf te maken! Kies dan voor een blanco kaart en maak deze helemaal zelf op. Kies zelf een feestelijk lettertype uit, voeg een foto van je kindje toe en versier de kaart met onze vrolijke afbeeldingen en clip-art. Zo heb je een uniek eigengemaakt kaartje!

Uitnodiging kinderfeestje versieren

Nu je kaartje helemaal af is kun je er voor kiezen deze nog te versieren. Kies een leuke bijpassende kleur envelop uit, en kies daarbij een vrolijke sluitzegel. We hebben leuke sluitzegels voor een kinderfeestje zoals een slinger, hartje, ballon of eentje met bijvoorbeeld confetti. En wil je het feestje echt helemaal compleet maken? Stop dan wat losse confetti in de envelop. Dat is voor opa en oma echt een feestje om open te maken!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: