HierBenIk > Uitnodiging verjaardag 4 jaar - HierBenIk.nl - Kinderfeestje

Uitnodiging verjaardag 4 jaar

Een uitnodiging gemakkelijk zelf maken ★ Snelle levering Feestelijke sluitstickers

Hoera, 4 jaar! Je zoon of dochter viert alweer een vierde verjaardag. Bij HierBenIk vind je vrolijke uitnodigingen voor een gezellig kinderfeestje.

Meer:  Zelf maken  |  Sluitzegels  |  Alle uitnodigingen

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Verjaardag 4 jaar

De leukste uitnodigingen voor een kinderfeestje maak je natuurlijk op HierbBenIk. Er is voor elk kindje wel een leuke kaart te vinden. En het fijne is dat je elke kaart zelf gemakkelijk naar wens kunt aanpassen. In onze editor kies je namelijk zelf een lettertype dat je leuk vindt, voeg je foto van je zoon of dochter toe, en kun je naar wens nog versieringen bijvoegen.

4 jaar

HierBenIk-tip! Bestel een proefdruk van je kaart. Deze proefdruk kost €1,- en zo zie je, voordat je een bestelling plaatst, hoe jouw gemaakte kaartje er in het echt uitziet. Je krijgt bij de proefdruk een sample van al onze papiersoorten en kleuren enveloppen. Dat maakt jouw keuze een stuk makkelijker.

Uitnodiging maken

HierBenIk biedt een handige verzendservice aan! Je kunt de uitnodigingen direct laten versturen naar familie en vrienden. Je hoeft zelf alleen een lijst met adressen te uploaden. Wij stoppen de uitnodigingen in de enveloppen, plaatsen er een adressticker op, plakken de postzegels en doen de kaarten op de post! Handig toch?

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: