home > Geboortekaartjes voor een tweeling

Tweeling geboortekaartjes

Wat bijzonder, je krijgt een tweeling! Speciaal hiervoor hebben we heel veel leuke tweeling-geboortekaartjes laten ontwerpen. Bekijk onze complete collectie met vrolijke kleuren en mooie illustraties en kies jouw favoriet.

Maak zelf je geboortekaartje voor een meerling

Kies hier het mooiste kaartje voor jullie tweeling en bestel een proefdruk voor maar 1 euro!

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Hoera! Een tweeling!

Vind je net niet wat je zoekt? Kijk dan ook eens in onze gewone collectie of ontwerp zelf het geboortekaartje voor jouw tweeling! Of ga je liever voor een geboortekaartje met foto van jouw kindjes? Verwacht je meer dan 2 kindjes en is jouw favoriet niet beschikbaar? Ook bij drie-, vier- of vijflingen helpen we je natuurlijk graag! Neem dan even contact met ons op.

Gefeliciteerd: een tweeling!

Een tweeling! Wat uniek! Maar het maakt het wel wat lastiger om een kaartje uit te zoeken. Gelukkigen hebben de designers van HierBenIk superleuke tweelingkaartjes gemaakt! Of je nu twee jongens, twee meisjes of jongen en een meisje krijgt; er is keus genoeg!

Bijzondere tweeling geboortekaartjes

Wanneer je een eeneiige tweeling krijgt, kan je op zoek naar een geboortekaartje dat typisch jongens- of meisjesachtig is. Krijg je een jongen en een meisje, dan zoek je naar een unisex geboortekaartje. Wat vind je van onze leuke geboortekaartjes met twee uiltjes in de boom, of het vrolijke geboortekaartjes voor een tweeling met twee leuke olifantjes? Ga je voor een klassiek geboortekaartje voor je tweeling, dan is misschien het geboortekaartje met twee hartjes, ruitjes en hout wel leuk.

Een tweeling: dubbel zoveel geluk

Een tweeling is dubbel zoveel geluk. HierBenIk wil jullie dan ook helpen om een fantastisch geboortekaartje te maken. Je kunt daarom een proefdruk bestellen. Je kunt dan thuis bekijken hoe het geboortekaartje eruit komt te zien. Als je het kaartje hebt bewaard in je eigen account, kan je de laatste aanpassingen maken aan het kaartje. Zo bestel je het geboortekaartje voor twins heel makkelijk.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: