HierBenIk > Geboortekaartjes tweeling I Hierbenik

Geboortekaartjes tweeling

Tweeling-geboortekaartjes speciaal voor jullie tweeling. Bekijk onze collectie en bestel een proefdruk voor €1,-

Meer:   Jongen   |   Meisje   |   Zelf maken   |   Tweeling sluitzegels

 

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Alle geboortekaartjes

Zwanger van een tweeling

Een meerling zwangerschap verloopt in alle gevallen anders dan een eenling zwangerschap. Je krijgt extra echo's (dat is leuk) maar er is ook een grotere kans op vroeggeboorte. Begin daarom op tijd met het uitzoeken van jullie geboortekaartje en het verzamelen van alle benodigde adressen. Bestel, zodra je weet welk formaat tweeling geboortekaartje je wilt hebben vast enveloppen en beschrijf en frankeer deze vast. Zodra je kindjes geboren zijn, hoef je alleen nog maar het opgeslagen kaartje in jullie account aan te passen met de juiste gegevens van jullie tweeling, de kaartjes te bestellen en na binnenkomst in de enveloppen te steken. Zo houden jullie extra tijd over om aan jullie baby's te geven

Eeneiige tweeling, twee-eiige tweeling of meerling

Zijn jullie in verwachting van een eeneiige tweeling, een twee-eiige tweeling of een nog grotere meerling? Hoeveel kindjes je ook verwacht, al onze geboortekaartjes kunnen worden aangepast naar jullie wensen. Ook eventuele oudere broers of zussen kunnen in het kaartje worden verwerkt. Mocht je een bestaand kaartje uit onze collectie willen aanpassen of een ontwerp op maat willen, neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geboortekaartjes tweeling

Wanneer je een eeneiige tweeling krijgt, kan je op zoek naar een geboortekaartje dat typisch jongens- of meisjesachtig is. Krijg je een jongen en een meisje, dan zoek je naar een unisex geboortekaartje. Wat vind je van onze leuke geboortekaartjes met twee uiltjes in de boom, of het vrolijke geboortekaartjes voor een tweeling met twee leuke olifantjes? Ga je voor een klassiek geboortekaartje voor je tweeling, dan is misschien het geboortekaartje met twee hartjes, ruitjes en hout wel leuk.

Heb je hulp nodig bij het maken van je tweelingkaartje, of is het net niet wat je zoekt? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Een tweeling: dubbel zoveel geluk

Een tweeling is dubbel zoveel geluk. HierBenIk wil jullie dan ook helpen om een fantastisch geboortekaartje te maken. Je kunt daarom een proefdruk bestellen. Je kunt dan thuis bekijken hoe het geboortekaartje eruit komt te zien. Als je het kaartje hebt bewaard in je eigen account, kan je de laatste aanpassingen maken aan het kaartje. Zo bestel je het geboortekaartje voor twins heel makkelijk.

Een of twee geboortekaartjes bij een meerling

Deze vraag kan alleen jijzelf beantwoorden. Je kindjes zitten nu samen in jouw baarmoeder. Het meest logische is, om voor alle kindjes hetzelfde geboortekaartje te bestellen. Een kaartje met daarop alle gegevens. Ben je van plan om jullie kindjes op te voeden tot ieder hun eigen individuen? Overweeg dan om voor ieder kindje een eigen geboortekaartje te bestellen. Bij een twee-eiige tweeling waarbij je zowel een jongen als een meisje verwacht, kun je bijvoorbeeld een lief geboortekaartje voor een meisje en een stoer geboortekaartje bestellen voor een jongetje. Door in beide geboortekaartjes een gaatje te maken met een perforator kun je ze makkelijk samenbinden met een touwtje. Zo heb je twee losse kaartjes maar vormt het samen wel een geheel. Net zoals jullie meerling.

Tip: NVOM

Wellicht ken je ze al, maar mogelijk heb je nog nooit van ze gehoord. Speciaal voor ouders van meerlingen is NVOM opgericht. NVOM is de Nederlandse Vereniging voor Ouders van Meerlingen. Het NVOM komt op voor de belangen van meerling ouders, zoals bijvoorbeeld het meerlingen zwangerschapsverlof maar zij geven ook praktische informatie rondom de opvoeding van een meerling. Als je lid wordt krijg je een handig en dik boek vol met tips en tricks die van pas komen tijdens je zwangerschap maar ook in de eerste levensjaren van jullie kindjes. Vergeet hen geen geboortekaartje te zenden van jullie geboortekaartje. Vinden ze leuk ;-)

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: