Garantie

Makkelijk makenSnelle leveringGeen onverwachte kostenKlanten geven ons een 9,6

Bekijk alle geboortekaartjes
HierBenIk garandeert een 100% klanttevredenheid op al haar diensten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij als klant tevreden bent.
 
Milieu
Al onze kaarten worden gedrukt op FSC-gecertificeerd papier. Hierdoor voldoen we aan de hoge milieuvereisten. HierBenIk heeft het milieu hoog in het vaandel staan en zorgt ervoor dat er zo min mogelijk verlies optreedt tijdens haar dienstverlening.
 
Garantie op onze producten
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voldoet het niet aan deze verwachtingen, bent u ontevreden? Neemt u dan alstublieft contact met ons op. Wilt u een product aan ons retourneren? Stuur het dan gratis naar: HierBenIk en uw Ordernummer | Antwoordnummer 5544 | 3700 VB Zeist. Na ontvangst nemen we contact op om tot een goede oplossing te komen samen.
 
Niet tevreden?
Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over onze dienstverlening of heb je een klacht, dan vragen we je dit binnen 14 dagen aan ons kenbaar te maken. Dat kan op de volgende wijze:
- Via e-mail: info@hierbenik.nl
- Per telefoon (085) 130 57 16 - op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur
- Schriftelijk: HierBenIk!, Kerkewijk 65 3901 EC Veenendaal
Wij doen er alles aan om jouw probleem binnen 48 uur naar 100% tevredenheid op te lossen. Dat beloven we!
 
Eigen verantwoordelijkheid
Een aantal zaken zijn echter je eigen verantwoordelijkheid. Daarmee bedoelen we de kwaliteit van de eventuele foto of beeldmateriaal dat je zelf hebt geupload, de juistheid van het adres van de bestelling en de teksten die je zelf op de kaartjes hebt aangebracht. Voor deze onderdelen is HierBenIk niet verantwoordelijk.
 
Verzending en klachten over verzending
Meer informatie over verzending en klachten over verzending vind je op onze pagina over bezorging.
 
Veilig betalen
Op onze pagina over de betaalmogelijkheden vind je alle informatie over de verschillende vormen van betalen. Voor de afhandeling van de verschillende betalingen maakt HierBenIk gebruik van de diensten van Mollie- een gerenommeerde en grote aanbieder van online betalingsdiensten. Je betaalt bij ons niet extra voor de betaling die je doet. Je rekent dus uitsluitend je eigen bestelling af.
 
Tips, advies en vragen
Heb je tips voor HierBenIk, advies voor de verbetering van onze dienstverlening of andere vragen, dan horen wij die graag. We staan open voor suggesties en aanbevelingen. Bel ons op (085) 130 57 16 of stuur een mail naar info@hierbenik.nl.