HierBenIk > Geboortekaartjes voor derde kind

Geboortekaartje voor een derde kindje

Wat vonden je kinderen toen ze te horen kregen dat ze een broertje of zusje kregen? Wat mooi, he: drie kinderen?! Hier vind je geboortekaartjes voor een derde kind. Maak gebruik van de filters om specifiek te zoeken naar geboortekaartjes voor een babybroertje of babyzusje. Heb je meer kinderen, of is dit net niet wat je zoekt? Wij helpen je graag verder.

Meer:   Broertje   |   Zusje  |   Tweede kindje   |   Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Geboortekaartje voor je derde kind

Je derde kind is al op weg en nu zoek je naar geboortekaartjes voor de derde. Op deze pagina vind je veel kaartjes voor een derde kindje die hier goed bij passen. Denk maar aan drie kleine getekende kindjes, of drie diertjes of speciale geboorteteksten voor een derde kind.

Drie kindjes op je geboortekaartje

Om een geboortekaartje te maken voor een kind dat twee oudere broers of zussen heeft, is het extra leuk om hen ook een rol te geven op het kaartje. Dit kan je doen met een geboortekaartje met een gedichtje namens de oudere kinderen, of door je kinderen de definitieve keuze te laten maken voor het geboortekaartje van de jongste óf (en dat vinden wij zelf ook heel leuk) een speciaal geboortekaartje te maken waarbij de oudere broer(s) (en) zus(sen) als een tekening of figuurtje op het geboortekaartje staan.

Foto's van je kinderen op het geboortekaartje

Een andere leuke tip is een foto te nemen van je kinderen die hun jongste broertje of zusje vasthouden en deze op het geboortekaartje te zetten. Zorg hierbij voor goed ligt en een hoge resolutie, zodat de foto prachtig op het kaartje komt. Zo zien je familie en vrienden hoe trots je kinderen op hun broertje of zusje zijn. Bestel voor maar €1,- euro een eerste proefdruk om te checken of dit is wat jij bedoelt.

Kom je er niet uit en wil je een kindje veranderen of een kindje aan het kaartje toevoegen? Bel ons dan even op, zodat we je kunnen helpen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: