HierBenIk > Geboortekaartjes tweede kind

Geboortekaartjes voor tweede kindje

Krijg jij een tweede kindje? Hier kan je kaartjes vinden waar ook de grote broer of zus een rol krijgt. Weet je al of je baby een jongen of meisje is? Klik dan snel verder.

Babybroertje .  Babyzusje

Staat het kaartje voor jouw gezin er niet bij, of wil je aanpassingen? Neem dan contact op.

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Geboortekaartjes voor een tweede kind

Een tweede kind krijgen is in veel opzichten makkelijker dan een eerste kind: je weet wat je kan verwachten en welke dingen je allemaal moet uitzoeken. Een van deze dingen is het zoeken naar een geboortekaartje voor je tweede kind. Je kunt zelf voor een tweede kind een geboortekaartje maken waarbij het oudste kind een leuke rol heeft. Wij geven je tips voor het zoeken van een geboortekaartje voor een babyzusje of babybroertje.

Tips voor het versturen van een geboortekaartje voor tweede kindje

  1. 1. Zoek een geboortekaartje met silhoueten van kindjes. In de silhouetten kan je makkelijk de grote broer of grote zus van je kindje herkennen en het silhouetten past helemaal bij de huidige trends.
  2. 2. Maak een geboortekaartje met twee diertjes. Met twee olifantjes of beertjes op een kaartje kan je tegen je oudste kind zeggen dat hij of zij het grote diertje is en zijn/haar broertje of zusje het kleine diertje. Je kind zal dit prachtig vinden. Heb je bijvoorbeeld het grappige geboortekaartje met twee draakjes gezien? Of het lieve geboortekaartje met twee olifanten?
  3. 3. Zoek een geboortekaartje wat precies bij jullie familie past. Wij bieden jullie een aantal getekende geboortekaartjes aan, waarbij de kindjes een specief uiterlijk hebben. Zoek een geboortekaartje met het kindje met de huidskleur of haarkleur die bij de grote broer of zus past.

Pas je geboortekaartje aan, naar jullie gezinssituatie

Heb je een leuk geboortekaartje gezien en maar is het niet niet precies zoals in jullie gezin? In onze editor vind je afbeeldingen van kindjes, die je zelf in het kaartje kunt zetten. Kom je er hierna nog niet uit, neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag om het mooiste geboortekaartje voor jullie tweede kind te maken.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: