HierBenIk > Geboortekaartjes - Zelf je geboortekaartje maken bij HierBenIk

Geboortekaartjes maken bij HierBenIk

Geboortekaartjes

Geboortekaartjes maken waar je blij van wordt! Je kunt kiezen uit de leukste ontwerpen voor jullie meisje of jongen, die je met onze online kaartenmaker gemakkelijk zelf kunt aanpassen. Zo heb je altijd een uniek geboortekaartje. Ook kun je helemaal zelf een geboortekaartje ontwerpen of een kijkje nemen bij al onze soorten en stijlen

  1. 1. Kies een geboortekaartje 
  2. 2. Pas je kaartje aan en voeg eigen foto’s toe
  3. 3. Bestel een Gratis proefdruk
  4. 4. Bestel eventueel de enveloppen al vooraf
  5. 5. Bestel als de baby is geboren de kaartjes

Weet je nog niet helemaal wat je wilt, scroll dan rustig door onze collectie van ruim 1.500 geboortekaartjes en gebruik eventueel onze filter mogelijkheden om de kaartjes te vinden die bij je wensen passen. Tip: bekijk ook onze luxe geboortekaartjes en kaartjes met strikjes of een houten elementje. Als de kaart naar wens is bestel je eenvoudig een echte proefdruk. Deze ontvang je thuis met een envelop naar keuze en een proefsetje met de mogelijke opties voor de papiersoort en enveloppen.

Bewaar je favoriete geboortekaartjes voor later

Wil je nog niet beslissen? Je favoriete geboortekaartjes kun je opslaan in je eigen collectie. Kies een geboortekaartje uit de collectie en pas hem aan naar je eigen smaak. Of maak zelf je geboortekaartje. 

Goedkope geboortekaartjes

Hoeveel kost een geboortekaartje? Bij Hierbenik zijn we hier heel duidelijk in. Als je de kaart van je voorkeur hebt geopend kun je de prijsinformatie vinden. Daarbij zijn er geen verrassingen, want we hanteren geen extra drukkosten of kleurkosten als wij je geboortekaartjes drukken. Per kaart kan je berekenen wat de definitieve kosten zijn aan de hand van de opties bij de kaart. Dit is mede afhankelijk van het formaat en de papiersoort.

Wat goed om te weten is dat we gebruik maken van stapelkorting: hoe meer kaartjes je bestelt, hoe goedkoper elk kaartje. Wij hanteren hierbij de volgende groeperingen: 1 kaartje (vanaf 2e proefdruk) 10 - 49 kaartjes, 50 - 99 kaartjes, 100 - 199 kaartjes en meer dan 200 kaartjes. Ga je een groep omhoog, dan past de prijs zich automatisch aan in de prijzencalculator en het bestelproces.

Zelf geboortekaartje ontwerpen

Het kiezen van het perfecte geboortekaartje voor jullie zoontje of dochter is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Bij HierBenIk heb je de keuze uit diverse categorieën, formaten en je kunt ook nog eens zelf de kleuren wijzigen en elementjes verschuiven.
Als je helemaal zelf wilt ontwerpen dan start je met een blanco geboortekaartje en gebruik je onze achtergronden en afbeeldingen bibiliotheek om helemaal zelf een geboortekaartje te ontwerpen.

Een leuk geboortekaartje zoeken

Tussen alle kaartjes op HierBenIk kan je precies dat kaartje vinden die jij zoekt. In de verschillende categorieeën vind je trends en thema’s die passen bij jouw kleintje. Heb jij al jouw stijl gevonden? Wacht dan niet langer en bestel een eerste proefdruk GRATIS. Voor 18:00 besteld = dezelfde gedrukt en verzonden op werkdagen!

Bestel vooraf enveloppen voor je geboortekaartjes

Wist je dat je de enveloppen gemakkelijk vooraf kunt bestellen? Dat is heel handig, want dan kun je de adressen vooraf alvast schrijven. Dan houd je tijd over om er echt iets moois van te maken. Zo kun je de enveloppen bijvoorbeeld versieren met leuke extra’s zoals washi tape, strikjes of een sluitzegel.

Heb je geen zin om de enveloppen te schrijven? Dan kun je de kaartjes rechtstreeks door ons laten verzenden. Wij stoppen de kaart in envelop naar voorkeur, plakken een adresetiket en postzegels en doen de kaart op de post.

Succes met het maken van je geboortekaartje!

Team Hierbenik