HierBenIk > Maak je keuze uit 5 mooie papiersoorten

Bij HierBenIk kan je jouw geboortekaartjes laten drukken op 5 verschillende papiersoorten. Elke soort heeft zijn eigen karakter. Stuk voor stuk zijn alle papiersoorten van goede kwaliteit.

Natuurkarton

Natuurkarton is duidelijk, stevig papier met een matte uitstraling. De meeste ouders kiezen voor deze papiersoort. De kleuren komen goed over.

Fotokaart

Kies je voor de papiersoort 'fotokaart', dan ga je voor stevig karton met een eenzijdige hoogglansafwerking. Dit betekent dat bij een enkel kaartje de voorkant meer glans heeft en de achterkant niet, en bij een dubbel kaartje de voor- en achterkant van je kaartje meer glans hebben, maar de binnenkant niet. Bestel je een geboortekaartje met grote foto op de voorkant, dan is dit een papiersoort die je goed kunt kiezen.

Zijdeglans

Kies voor zijdeglans als je iets gladder, stevig papier wilt. Je geboortekaartjes hebben dan een iets gladder oppervlak.

Oud-Hollands

Dit papier is off-white (net niet helemaal wit) en heeft structuur. Wanneer je een kaartje met kraftlook of kartonachtergrond bestelt, staat dit extra leuk op de papiersoort oud-Hollands. Ook rustige en klassieke kaartjes kunnen extra dimensie krijgen met een oud-Hollandse look. Vroeger werd dit papier gebruikt voor traditionele kaartjes. Deze papiersoort is ook extra kostbaar,aarom rekenen wij een toeslag per kaartje.

Parelmoer

Ga je voor een kaartje met goud of wil je het geboortekaartje er extra chic uit laten zien? Dan is de papiersoort parelmoer echt wat voor jou. Deze stevige papiersoort heeft een parelmoere glinstering in het papier. Het is wel een kostbare papiersoort waar we een toeslag voor rekenen. 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: