HierBenIk > Maak je keuze uit 5 mooie papiersoorten

Kies uit 5 mooie papiersoorten

Bij HierBenIk kan je jouw geboortekaartjes laten drukken op 5 verschillende papiersoorten. Elke soort heeft zijn eigen karakter. Stuk voor stuk zijn alle papiersoorten van goede kwaliteit.

Natuurkarton

Natuurkarton is duidelijk, stevig papier met een matte uitstraling. De meeste ouders kiezen voor deze papiersoort. De kleuren komen goed over.
Dit is 340 grams papier.

Fotokaart

Kies je voor de papiersoort 'fotokaart', dan ga je voor stevig karton met een eenzijdige hoogglansafwerking. Dit betekent dat bij een enkel kaartje de voorkant meer glans heeft en de achterkant niet, en bij een dubbel kaartje de voor- en achterkant van je kaartje meer glans hebben, maar de binnenkant niet. Bestel je een geboortekaartje met grote foto op de voorkant, dan is dit een papiersoort die je goed kunt kiezen.
Dit is 300 grams papier.

Zijdeglans

Kies voor zijdeglans als je iets gladder, stevig papier wilt. Je geboortekaartjes hebben dan een iets gladder oppervlak.
Dit is 300 grams papier.

Oud-Hollands

Dit papier is off-white (net niet helemaal wit) en heeft structuur. Rustige en klassieke kaartjes kunnen extra dimensie krijgen met een oud-Hollandse look. Vroeger werd dit papier gebruikt voor traditionele kaartjes. Deze papiersoort is ook extra kostbaar, daarom rekenen wij een toeslag per kaartje.
​​​​​​​Let op: Deze papiersoort heeft als kenmerk dat het inkt meer absobeert dan veel andere papiersoorten, waardoor ontwerpen met grote kleurvlakken kleurverschil kunnen bevatten. Ook is het door de structuur in het papier gevoeliger voor zichtbare strepen van de printwielen. Dit kunnen wij helaas niet voorkomen.
​​​​​​​​​​​​​​Dit is 300 grams papier.

Parelmoer

Ga je voor een kaartje met goud of wil je het geboortekaartje er extra chic uit laten zien? Dan is de papiersoort parelmoer echt wat voor jou. Deze stevige papiersoort heeft een parelmoere glinstering in het papier. Het is wel een kostbare papiersoort waar we een toeslag voor rekenen. 
​​​​​​​​​​​​​​Dit is 300 grams papier.

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: