HierBenIk > Geboortekaartje zusje - HierBenIk

Geboortekaartje zusje

Geboortekaartje zusje: Hoera, een zusje! Reageerde jullie oudere kind(eren) ook zo blij op het nieuws dat jullie zwanger zijn van een meisje? Hoe leuk is het om hen te betrekken in het thema van jullie geboortekaartje? Speciaal voor dit doel, hebben wij de leukste geboortekaartjes voor een zusje online gezet. Hulp nodig? Wij helpen je graag.

Meer:   Meisje   |   Tweede kindje   |   Derde kindje   |   Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Alle meisjeskaarten

Hoera een zusje

Niets is leuker dan fantaseren over jullie dochter. Hoe zal ze eruit komen te zien? Zal ze op mama lijken, op papa of toch een mix van jullie beide?

Wat ook leuk is, is nadenken over het geboortekaartje voor 'jullie' zusje. Willen jullie een hip geboortekaartje? Of toch liever stoer of klassiek babykaartje.

Geboortekaartje aanpassen naar jouw gezin

Heb je een kaartje gevonden, maar is het niet precies zoals bij jullie gezin past? In de editor kan je poppetjes en kindjes vinden, die je zelf toe kunt voegen. Wil je een aanpassing aan je kaartje? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder om het geboortekaartje passend te maken voor jouw tweede kindje.

Tekst geboortekaartje zusje

Vind jij het ook zo lastig om te bedenken welke tekst je in jullie geboortekaartje wilt hebben? Geen paniek. Onze geboortekaartjes zijn voorzien van een bijpassende tekst. Mocht de voorbeeldtekst niet naar jullie zin zijn, dan zou je ook kunnen kiezen uit een van deze teksten:

op mijn teentjes kijk ik
over het randje van de wieg
hallo klein zusje ik vind je lief

Samen lachen, samen spelen
Samen met jou alles delen
Iedereen mag dit horen
Mijn zusje is geboren!

Een kusje hier 
en een kusje daar.

Op je wang, op je oor,
in je nek, in je haar.

Nee, wacht nog eens even, 
ik ben nog niet klaar.

Zusje ik vind je zo lief,
op je neus ook een paar!

Dag zusje ik vind je lief.


Voor welke tekst kies jij?
 

Enveloppen geboortekaartje


Een mooie kleur envelop maakt jullie geboortekaartje helemaal af. Wist je dat je bij ons kan kiezen uit meer dan 20 kleuren enveloppen, waaronder een transparante envelop die je kan vullen met bijvoorbeeld confetti. Nieuw in onze collectie zijn de mintgroene envelop, de kleur die je overal terug ziet komen, de olijfgroene envelop die je kaartje een stoere uitstraling geeft en perzikkleurige envelop die de zachte uitstraling van een geboortekaartje meisje versterkt. Weet je het geslacht van je kindje nog niet?

Wij hebben ook een ruimt collectie geboortekaartjes voor broertjes.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: