HierBenIk > Originele geboortekaartjes

Originele geboortekaartjes

Origineel geboortekaartje maken? Laat je inspireren door onze collectie of ontwerp je eigen originele geboortekaartje.

Meer:   Broertje   |   Zusje   |   Alle stijlen  |   Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Originele geboortekaartjes vinden

Bij HierBenIk maak je jouw geboortekaartje helemaal uniek door het aan te passen aan jouw wensen, door te spelen met kleuren en lettertypes. Leef je uit!

Wat is er leuker dan het versturen van een origineel geboortekaartje? Op deze pagina heb je inspiratie genoeg. Deze kaartjes zijn stuk voor stuk net even anders dan de mainstream kaartjes en daardoor extra leuk!

Maak een uniek geboortekaartje

Hebben jullie het perfecte ontwerp gevonden, maar wil je het nog persoonlijker maken? Voeg dan de mooiste foto van jullie kindje toe! Een prachtig zwart-wit fotootje past bij elk design. Of ga voor een warme foto en voeg je leuke clipart toe, zoals schattige hartjes of sierlijke fotokaders. Doordat je elk kaartje zelf kunt bewerken is maak je een uniek geboortekaartje voor een jongetje of een heel persoonlijk geboortekaartje voor een meisje.

Zelf een geboortekaartje ontwerpen

Wist je dat we ook een zelf maken pagina hebben? Je kunt daar je eigen geboortekaartje ontwerpen. Met jouw idee in je achterhoofd gebruik je de clipart en de verschillende lettertypes en achtergrondjes om het meest originele geboortekaartje te maken. 

Elk geboortekaartje maak je af met een leuk gedichtje of een mooie songtekst van jouw favoriete artiest. Wil je het kaartje liever in het echt bekijken? Bestel dan een proefdruk, dan kun je thuis op je gemak het resultaat bekijken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Vandaag besteld voor 18.00 uur, is vandaag nog gedrukt en verzonden!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: