HierBenIk > Folie enkelzijdig > Foliedruk geboortekaartje zelf maken

Foliedruk geboortekaartje zelf maken

Bij Hierbenik kun je helemaal zelf een geboortekaartje met daarop foliedruk ontwerpen. Kies het formaat van je voorkeur en verander de tekst in onze online kaartenmaker.
Je kunt in de kaartenmaker de kleur folie kiezen; goud, zilver en koper.

Wil je ook andere elementen in folie laten drukken? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bij onze foliedruk kaarten kun je op voorkant folie gebruiken.

Om zeker te weten dat je geboortekaartje met foliedruk helemaal naar wens is, bestel je een échte proefdruk.

  • - Proefdruk voor € 2,50
  • - Geen verzendkosten v.a. € 25

Goed om te weten: Als je helemaal zelf een kaart ontwerpt vanaf een blanco kaart dan plaatsen wij géén logo op de achterzijde van de kaart.

Let op: Voor optimale kwaliteit van het drukken van je geboortekaartje moet je rekening houden met een aantal punten. Die vind je terug in het stappenplan Eerste Hulp Bij Uploaden.

FOLIE
FOLIE
FOLIE
FOLIE
FOLIE
FOLIE
FOLIE
FOLIE
FOLIE
FOLIE
FOLIE

Geboortekaartjes met foliedruk - hoe werkt het?

We kunnen geboortekaartjes met foliedruk laten maken met goudfolie, zilverfolie of met koperfolie. Al deze kaartjes hebben een afbeelding en/of een naam die in folie gedrukt kan worden. Op de kaartjes is 1 van deze kleuren geselecteerd, maar je kunt dit zelf wijzigen. Let op: alleen de door ons beschikbaar gemaakte afbeeldingen en namen zijn in folie te drukken. Je ziet eenvoudig of een element een folie-element is. Als je erop gaat staan, verschijnt in de kaartenmaker als kleur 'goudfolie', 'zilverfolie' of 'koperfolie'. Wil je liever geen folie op een bepaalde afbeelding of tekst, dan kun je deze folie-elementen ook een reguliere kleur geven.

Bestel een proefdruk met foliedruk

Uiteraard wil je het eerst in het echt zien: dan pas zie je hoe mooi de goudfolie, zilverfolie of koperfolie uitkomt op je geboortekaartje. Wij bieden een echte proefdruk van je foliedrukkaartje aan voor maar € 2,50. Bij de proefdruk ontvang je ook een setje met alle mogelijke kleuren enveloppen.

Papiersoorten en minimum oplage

Als je voor een kaartje met foliedruk kiest, kun je kiezen uit twee papiersoorten. We hebben coated karton, een stevige 300 grams papiersoort met een silk toplaag aan beide kanten, en we hebben linnen, een stevige 350 grams papiersoort met structuur. Voor deze papiersoort betaal je een kleine toeslag. Met onze prijscalculator bereken je eenvoudig hoeveel je bestelling gaat kosten. Goed om te weten: vanwege het kostbare en ingewikkelde proces om foliedruk te maken, is er een minimum oplage van 20 kaarten van toepassing. 

Levertijd geboortekaartje met foliedruk

Bestellingen met foliedruk die voor 18.00 uur worden besteld, worden binnen 2 werkdagen aan de post overgedragen. Proefdrukken worden met brievenbuspost bezorgd. Deze doet er in Nederland 1-2 werkdagen over, naar België kan dit tot 8 werkdagen duren. Pakketten (vanaf 20 kaartjes) worden doorgaans binnen 1 dag bezorgd.

Eigen ontwerp / ander ontwerp kaart met foliedruk

Wil je een andere kaart van onze website met foliedruk of heb je een geheel eigen ontwerp? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Bij de meeste geboortekaartjes kunnen wij dit voor je omzetten in onze studio.
Voor het aanpassen van een ander geboortekaartje naar een foliedruk kaartje betaal je studiokosten van € 24,95. Dit voor maximaal 4 tekstvakken en 1 afbeelding (mits beschikbaar in onze studio).
Wil je een geheel eigen ontwerp geboortekaartje laten maken met foliedruk? Dan zijn de studiokosten € 34,95 om de kaart voor je op te maken. We hebben dan alle bestanden nodig en de foliedruk elementen als .svg bestand.

Vragen? Neem contact met ons op!

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: