HierBenIk > Folie enkelzijdig > Foliedruk geboortekaartje zelf maken

Foliedruk geboortekaartje zelf maken

Bij Hierbenik kun je helemaal zelf een geboortekaartje met daarop foliedruk in goud, koper, rosè, zilver of zwart ontwerpen. Kies het type van je voorkeur en ontwerp het kaartje naar wens in onze kaartenmaker.

Bij deze kaartjes kun je foliedruk op de voorkant gebruiken. Wil je ook foliedruk aan de binnenkant en afbeeldingen in folie laten drukken? Neem dan contact op met onze klantenservice.
Om zeker te weten dat je geboortekaartje met foliedruk helemaal naar wens is, bestel je een échte proefdruk.

  • - Proefdruk gratis met kortingscode 'proefdruk20'
  • - Geen verzendkosten v.a. € 25

Let op: Voor optimale kwaliteit van het drukken van je geboortekaartje moet je rekening houden met een aantal punten. Die vind je terug in het stappenplan Eerste Hulp Bij Uploaden.

Meer: Jongens kaartjes met folie  |  Meisjes kaartjes met folie  |  Alle soorten en stijlen 

FOLIE ZELF ONTWERPEN
FOLIE ZELF ONTWERPEN
FOLIE ZELF ONTWERPEN
FOLIE ZELF ONTWERPEN
FOLIE ZELF ONTWERPEN
FOLIE ZELF ONTWERPEN
FOLIE ZELF ONTWERPEN
FOLIE ZELF ONTWERPEN
FOLIE ZELF ONTWERPEN

Geboortekaartje met folie zelf ontwerpen

Je kunt bij Hierbenik ook zelf een geboortekaartje ontwerpen met op de voorkant een naam (of afbeelding) die in folie gedrukt kan worden. Op onze blanco folie-kaartjes is één van de foliekleuren; goud, zilver, roségoud of koper geselecteerd, maar je kunt dit zelf wijzigen in onze online kaartenmaker als je dat wilt. Klik op een element in onze kaartenmaker en bij ' Kleur' > 'Folie' verschijnen de mogelijke foliekleuren.

Mocht je iets niet in folie willen dan kun je ook uit het 'Kleurpalet' een kleur kiezen.

Bestel een proefdruk met folie

Als je het geboortekaartje in je handen hebt, zie je hoe mooi de folie uitkomt op je geboortekaartje. Wij bieden daarom de mogelijkheid om een echte proefdruk van je kaartje met folie te bestellen voor maar € 2,50. Bij de proefdruk ontvang je ook een setje met alle mogelijke kleuren enveloppen.

Papiersoorten en minimum oplage folie

Als je voor een kaartje met foliedruk kiest, kun je kiezen uit twee papiersoorten. We hebben coated karton, een stevige 300 grams papiersoort met een silk toplaag aan beide kanten, en we hebben linnen, een stevige 350 grams papiersoort met structuur. Voor deze papiersoort betaal je een kleine toeslag.

Vanwege het kostbare proces om foliedruk te maken, is er een minimum oplage van 20 kaarten van toepassing. 

Levertijd geboortekaartje met folie

Bestellingen met folie die voor 18.00 uur worden besteld, worden binnen 2 werkdagen aan de post overgedragen. Proefdrukken worden met brievenbuspost bezorgd. Deze doet er in Nederland 1-2 werkdagen over, naar België kan dit tot 8 werkdagen duren. Pakketten (vanaf 20 kaartjes) worden doorgaans binnen 1 dag bezorgd.

Eigen ontwerp / ander ontwerp kaart met folie

Wil je een andere kaart uit onze collectie met folie of heb je een geheel eigen ontwerp? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Bij de meeste geboortekaartjes kunnen wij dit voor je omzetten.
Wil je een geheel eigen ontwerp geboortekaartje laten maken met foliedruk? We hebben dan alle bestanden los nodig en de foliedruk elementen als .svg bestand.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op.