HierBenIk > Geboortekaartje vliegtuig

Geboortekaartje vliegtuig

99% van alle klanten beveelt ons aan ★ Snel geleverdGeen onverwachte kosten

Vliegtuigen staan synoniem voor het maken van mooie reizen en het maken van nieuwe avonturen. Hoe mooi is het om deze symboliek te verwerken in een geboortekaartje met als thema: geboortekaartje vliegtuig? Het vliegtuig staat symbool voor de mooie reis die je kindje gaat maken tijdens zijn of haar reis door het leven.

Meer:   Broertje   |   Stoer   |   Dieren   |   Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Alle geboortekaartjes

Vliegtuig

Kijk jij ook vaak omhoog naar de hemel om vervolgens een vliegtuig te volgen? Vraag je je dan ook af waar de vliegtuigen naar toe gaan of vandaan komen? In welk exotisch oord is het vliegtuig geweest en wat hebben de passagiers daar gedaan? Zie jij jezelf al samen met je baby of gezin zitten op het tropische eiland Bora Bora of backpacken in Australië? Of de ene naar de andere mooie stedentrip maken? Niets is leuker dan dagdromen over reizen en nog leuker, reizen met je baby('s) en kindjes.

Vliegtuig tekening

Welk jongetje heeft er toen hij klein was geen vliegtuig tekening voor zijn moeder gemaakt? Mocht je een geboortekaartje willen met een vliegtuig, dan hoef je niet te wachten tot je kindje zelf zijn tekening met vliegtuig heeft gemaakt. Wij hebben in onze collectie namelijk ook geboortekaartjes met getekende vliegtuigen. Mocht je onze getekende niet mooi vinden, dan kan je ook zelf een geboortekaartje maken. Laat een ouder kindje, neefje, nichtje, buurjongen of meisje een vliegtuig tekenen en upload deze vervolgens in onze ontwerptool - zo weet je zeker dat je een origineel geboortekaartje met vliegtuig hebt.

Eerste vliegtuig

Weet je wat leuk is? Naast een geboortekaartje vliegtuig is het leuk om ook de babykamer in vliegtuigthema te doen. Online (en offline trouwens ook) zijn hele leuke en mooie speelgoed vliegtuigen te koop die je kunt gebruiken bij de decoratie van de babykamer. Zijn of haar eerste vliegtuig krijgt hij dan van jullie. Hopelijk kan het vliegtuig een beetje tegen een stootje, zodat hij door gegeven kan worden aan je toekomstige kleinkinderen.

Tip sluitzegels

Weet je wat een geboortekaartje pas echt afmaakt? Een bijpassende sluitzegel. Met een sluitzegel maak je van je geboortekaartje en jullie zorgvuldig gekozen envelop en mooi geheel. Zo wordt jullie geboortekaartje met vliegtuig een echt cadeautje.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: