HierBenIk > Goedkope geboortekaartjes

Goedkope geboortekaartjes

Goedkope geboortekaartjes in mooie designs en top kwaliteit bestel je op Hierbenik.nl Op deze pagina zullen wij je tips en tricks geven om voordelige geboortekaartjes te bestellen.

Meer:   Zusje  |   Broertje   |   Alle stijlen  |   Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Goedkope geboortekaartjes bestellen

Op HierBenIk hebben wij een grote collectie geboortekaartjes. Door slimme keuzes te maken kun jij voordelig geboortekaartjes bestellen. Hoe? Dat lees je hieronder.

Tips goedkope geboortekaartjes

Door slimme keuzes te maken kun je flink besparen op je geboortekaartjes. Kies bijvoorbeeld voor een enkele kaart in plaats van een dubbel formaat. Bijkomend voordeel, enkele staande geboortekaartjes zijn hip.

Goedkope geboortekaartjes maken

Een andere manier om goedkope geboortekaartjes te maken, is door te kiezen voor een kleiner formaat dan standaard. Standaard maten zijn 13x13 en 11x17 cm. Je zou bij een dubbele vierkante kaart ook kunnen kiezen voor 11x11 cm en 10x15 cm. Wil je helemaal op de budgettour? Kies dan voor een enkel vierkant kaartje in 8x8 cm. Let op, voor 8x8 cm bestel je een envelop van 12x12 cm. Zo heb je bijvoorbeeld al 50 enkele vierkante geboortekaartjes van 8x8 cm voor slechts €0,90 per stuk (envelop niet meegerekend). Wil je meer weten over de prijzen van de verschillende kaartjes en formaten? Bekijk ze op onze prijzenpagina.

Goedkope papiersoorten

Op HierBenIk kan je kiezen uit 5 verschillende papiersoorten. Voor sommige papiersoorten betaal je per besteld kaartje een extra toeslag. Door te kiezen voor natuurkarton (mat wit papier), fotokaart (papier wat aan de buitenkant is afgewerkt met een hoogglans uv-lak) of zijdeglanspapier (papier met een lichte glans) bespaar je op je geboortekaartjes. Voor deze 3 papiersoorten geldt namelijk geen extra toeslag per kaartje.

Zelf goedkope geboortekaartjes maken

Wist je dat je bij ons ook zelf goedkope geboortekaartjes kunt maken? Bezoek onze pagina 'geboortekaartje-zelf-maken', selecteer een formaat naar keuze en maak met behulp van onze editor zelf jullie unieke geboortekaartje.

Goedkope enveloppen

Naast ons ruime assortiment geboortekaartjes kun je bij ons kiezen uit maar liefst 21 kleuren enveloppen! De enveloppen zijn opgedeeld in verschillende prijscategorieën. Tip: De witte envelop is met €0,20 het goedkoopst uit onze assortiment. Voor alle overige kleuren betaal je afhankelijk van de kleur €0,05 en €0,15 extra per stuk.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: