> Designers Studio Jouwkaart

Hippe en eigentijdse geboortekaartjes van Studio Jouwkaart

Het team van Studie Jouwkaart heeft veel in huis: stoere, moderne geboortekaartjes, romantische kaartjes met vintage bloemetjes, retro designs en frisse, vrolijke kaartjes. Bekijk ook de leuke kaartjes met roze of blauwe muisjes.

Studio Jouwkaart heeft de meest uitgebreide collectie bij HierBenIk.

De stijl van de geboortekaartjes in deze collectie loopt uiteen van romantische geboortekaartjes met vlindertjes, vintage geboortekaartjes bloemetjes en klassieke geboortekaartjes met ruitjes tot stoere geboortekaartjes met hout en sprookjesachtige geboortekaartjes met kastelen. Er zit vast wat tussen dat bij jullie past!

Ben jij op zoek naar een hippe, stoere kaart voor jouw kleintje? Dan passen de geboortekaartjes van Studio Jouwkaart helemaal bij jou!

De kaartjes van Studio Jouwkaart hebben leuke elementen van hout, ruitjes, hartjes en illustraties van dieren. Maar ook fotokaarten ontbreken niet in de gave collectie. Met een speciale foto van jouw baby en leuke afbeeldingen uit de editor kan je het geboortekaartje zelf maken zoals jij het wilt.

Of je nu op zoek bent naar een klassiek geboortekaartje met een foto van je baby of een Hollands geboortekaartje met molentje, Studio Jouwkaart heeft van alles wat: geboortekaartjes met muisjes, geboortekaartjes in Arabische stijl en geboortekaartjes met dieren.

Wist je dat je heel gemakkelijk een proefdruk kunt bestellen? Je krijgt dan het kaartje in het echt op de mat, samen met voorbeelden van papiersoorten en envelopkleuren. Dat is handig! Zo kan je precies zien hoe jij je kaartje wilt hebben.