HierBenIk > Nieuwe geboortekaartjes

Nieuwste geboortekaartjes

Voor hippe nieuwe geboortekaartjes en trendy ontwerpen zit je hier goed! De originele geboortekaartjes kan je zelf bewerken: plaats bijvoorbeeld een babyfoto op het kaartje of verplaats de afbeeldingen.

Meer:   Broertje   |   Zusje   |   Alle stijlen  |   Zelf maken

nieuwe geboortekaartjes 
 
0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Alle geboortekaartjes

Nieuwe geboortekaartjes

Zoals je gezien hebt, zijn de bovenstaande geboortekaartjes nieuw. De bovenste designs zijn nog maar net gemaakt en daarom zijn ze extra leuk. Verras je familie en vrienden met een nieuw geboortekaartje met de naam van jouw kindje erop.

Weet je niet goed of het geboortekaartje bij je past? Voor slechts €1,- laat je een eerste proefdruk maken. Deze kan je thuis op je gemak bekijken. Ook zitten hier alle papiersoorten bij, zodat je kunt kiezen wat jij het mooist vindt.

Nieuwe trends gespot

Als je deze pagina goed in de gaten houdt, vind je ook de nieuwste trends terug. Onze ontwerpers letten goed op wat er in is en vormen dat om tot de beste kaartjes. Zo leuk! Jij kunt kiezen en je eigen stijl eruit pikken. Kies bijvoorbeeld een geboortekaartje wat past binnen de stijl van de babykamer en plaats je geboortekaartje op een mooie plek in deze kamer.

Veel plezier met kiezen!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: