HierBenIk > Hippe watercolour geboortekaartjes

Watercolour geboortekaartjes

Watercolor geboortekaartjes met aquarel achtergrondjes en elementjes zijn hip! Met liefde ontworpen, speciaal voor jou!

Meer:   Broertje   |   Zusje   |   Alle stijlen   |   Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Watercolour geboortekaartjes

Wat vind je van de leuke getekende diertjes met een watercolourontwerp van Studio Lieveling? Wat een heerlijk vrolijke geboortekaartjes! Maar ook de geverfde kaartjes met een ster of een ballon zijn erg leuk. Kijk rustig rond of er een kaartje bijzit voor jullie baby.

Gevonden wat je zocht? Top! Dat betekent dat je zelf je kaartje kunt maken. De kaartjes van HierBenIk kan je zelf bewerken. Verander bijvoorbeeld het lettertype van de tekst of plaats een eigen foto van jullie baby in het kaartje. Heb je ook de leuke gedichtjes en tekstjes gezien die we verzamelden voor op je geboortekaartje?

Aquarel geboortekaartjes bestellen

Heb je een aquarel geboortekaartje gevonden? Je kunt dan een proefbestelling doen, om te zien hoe het kaartje van jullie keus op papier eruitziet. Ook krijg je hierbij voorbeelden van de verschillende kleuren enveloppen en papiersoorten die we hebben. De moeite waard om te proberen! Na de bestelling van je proefdruk kan je het kaartje nog aanpassen, zodat het precies wordt zoals jullie in gedachten hadden.

Is je baby geboren? Pas de geboortedetails op jullie kaartje aan en doe de bestelling. Als je het geboortekaartje voor 18.00 uur besteld, wordt het dezelfde dag nog gedrukt en verzonden.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: