Geboorte postzegels / geboortezegels

Bij HierBenIk is het helaas niet mogelijk om je postzegels / geboortezegels voor de verzending van je geboortekaartjes te bestellen, maar we geven je graag tips!

Zo kun je hier bij PostNL zelf je eigen postzegel ontwerpen, met bijvoorbeeld de foto van jullie kindje! Of kies voor de speciale geboortezegels van PostNL, deze kun je hier bestellen.

Wist je dat we ook een verzendservice aanbieden? Wij kunnen daarmee de geboortekaartjes rechtstreeks naar je familie en vrienden sturen. Dat scheelt een hoop kaartjes inpakken, adressen schrijven en postzegels plakken!

Tarieven geboorte postzegels

De tarieven voor postzegels binnen Nederland zijn afhankelijk van het gewicht van jullie geboortekaartjes. Hier vind je de actuele tarieven van PostNL.

Voor 2021 betaal je standaard € 0,96 per zending t/m 20 gram.

Tarieven België

Let op, in België kan het formaat van het kaartje invloed hebben op het aantal postzegels. Kijk voor de actuele tarieven voor België op de website van BPost

Voor 2021 betaal je standaard € 1,06 per zending t/m 50 gram voor een genormaliseerd formaat.

Enveloppen vooraf bestellen

Wist je dat je de enveloppen vooraf kan bestellen?
Zo kun je ze op je gemak alvast schrijven als je kindje nog niet is geboren en dat scheelt je een hoop tijd na de geboorte van de kleine. Enveloppen bestel je snel en gemakkelijk hier.

Rechtstreeks verzenden

Wil je liever met je pasgeboren baby knuffelen dan in je kraamtijd enveloppen schrijven en postzegels plakken? Kies dan voor onze verzendservice. Voor een klein bedrag sturen we je kaartje rechtstreeks naar je familie en vrienden. Dat scheelt! Wij zorgen voor de adressticker een speciale geboorte-postzegel die je hiernaast ziet en de natuurlijk de verzending.

postzegels geboorte

 

Een selectie van populaire geboortekaartjes:

 

Filters
Wis alle filters