HierBenIk > Mintgroene geboortekaartjes

Mintgroene geboortekaartjes

Makkelijk makenSnelle leveringGeen onverwachte kosten

Mintgroen is hip. Niet alleen mintgroene geboortekaartjes maar ook in de babykamer en de rest van ons interieur. Opzoek naar een mintgroen geboortekaartje? Op deze pagina vind je de leukste mint geboortekaartjes bij elkaar. Welk babykaartje is jouw favoriet?

Meer:   Broertje   |   Zusje   |   Alle stijlen  |   Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Alle geboortekaartjes

Babykamer mintgroen

Bij een mintgroen geboortekaartje hoort natuurlijk een mintgroene babykamer. Je kan kiezen voor een mintgroene muur en witte meubeltjes maar andersom kan natuurlijk ook. Er zijn veel verschillende mintgroene accessoires te koop. Wat dacht je van een te gekke vintage look loopauto of een mintgroen letterbord boven het bedje of commode waar je een mooie tekst op zet? Later kan je het letterbord bijvoorbeeld gebruiken om letters mee te oefenen.

Mocht je nog opzoek zijn naar meer inspiratie voor je babykamer, Pinterest staat vol met inspiratie.

Mint geboortekaartjes

Mint staat zo leuk op je geboortekaartjes? Wat dacht je van een mintgroen hart, een mint patroontje, een sterretjes in mintgroen of een wolkje op een mint achtergrond? Mint past zowel bij geboortekaartjes voor jongens, als bij geboortekaartjes voor meisjes. Zo krijg je veel unisex geboortekaartjes in mintgroen. Voor meisjes wordt mintgroen vaak gecombineerd met roze tinten. Zo krijgen de mint geboortekaartjes voor meisjes een lieve look. Bij jongensgeboortekaartjes wordt mintgroen vaak samen met wit of kraft gezien.

Mintgroen achtergrond

Mintgroen wordt op verschillende manieren doorgevoerd in geboortekaartjes. Sommige kaartjes hebben een mintgroene achtergrond en in sommige andere babykaartjes bestaan uit verschillende mintgroene elementjes zoals wolkjes, hartjes en sterren.

Mintgroene sluitzegels

Weet je wat een mintgroen geboortekaartje pas echt compleet maakt? Een mintgroene envelop of nog leuker, plak je envelop dicht met een mintgroene sluitzegel. In onze collectie sluitzegels hebben we verschillende tinten mintgroene zegels in verschillende designs.

Weet je wat het voordeel is van sluitzegels? Enveloppen likken is verleden tijd. Nooit meer vieze enveloppen likken of je tong snijden aan de scherpe randjes van een envelop. Een win win situatie dus. En een mooie envelop en geen vieze smaak meer in je mond. De sluitzegels worden geleverd per vel van 35 stuks.

Verzendservice

Wist je dat wij een verzendservice hebben voor het verzenden van je geboortekaartjes? Met de verzendservice van HierBenIk nemen wij jou de verzending van je geboortekaartjes uit handen. Wij voorzien de enveloppen van adressen, frankeren hem en doen hem ook nog eens voor je op de post. Kan jij lekker met je verse baby('s) knuffelen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: