home > Geboortekaartjes met wolkje

Geboortekaartjes met wolkje

Deze geboortekaartjes met wolkjes zijn lief en hartstikke hip! Leuk voor zowel de komst van een jongen als een meisje en ook nog eens tijdloos. Heb je de leuke geboortekaartjes al gezien met een label in de vorm van een wolkje of de geboortekaartjes met wolkjes met een gezichtje? Je voegt zelf heel gemakkelijk de naam van jullie kleintje toe. Of misschien wel een mooie foto?

Kies je wolkjes geboortekaartje

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Helemaal in de wolken

Geboortekaartjes met wolkjes, wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Met lieve pastelkleuren of stoere kraft achtergrond. Veel wolkjes of juist één centraal met slaperige oogjes... er is keuze genoeg.

Geboortekaartje wolken

Een aantal van onze populaire geboortekaartjes met wolkje zijn het roze geboortekaartje met wolkje en het olifantje in de wolken. Maar het meest favoriet is het geboortekaartje met wolk waar een hart onder hangt.

Heb je al een keuze kunnen maken? Bestel dan direct een proefdruk en je krijgt het kaartje samen met onze papiersoorten en enveloppen toegestuurd. Dat maakt het maken van je eigen geboortekaartje wel heel simpel!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: