HierBenIk > Geboortekaartje vlinder

Geboortekaartje vlinder

99% van alle klanten beveelt ons aan ★ Snel geleverdGeen onverwachte kosten

Geboortekaartjes vlinder - Bij HierBenIk hebben wij vlinder geboortekaartjes in verschillende stijlen zoals hippe geboortekaartjes met vlinders, vintage geboortekaartjes met vlinders maar ook stoere geboortekaartjes met vlinders. Zoek je een ander stijl en kan je bij ons niet vinden wat je zoekt? Neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor je kunnen betekenen.

Meer:   Silhouet   |   Dieren   |   Klassiek   |   Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Alle geboortekaartjes

Vlinders

Vlinders bestaan in de meest mooie en sierlijke varianten. Er bestaan lieve kleine vlinders die bestaan uit 1 kleur. Er zijn echter ook tropische vlinders met mooie bonte kleuren en originele patronen. Al deze verschillende soorten vlinders vind je terug op onze collectie vlinder geboortekaartjes.

Vlinders in je buik

Heb jij naast een baby ook vlinders in je buik? Ben je al aan het dagdromen over hoe je baby('s) eruit zien? Zou hij of zij op jou lijken, op je partner of wordt het een perfecte mix tussen jullie beide? Mocht je nu nog geen vlinders in je buik hebben. Don't worry. Dat komt na de geboorte vanzelf. De hele dag naar je verse baby('s) kijken en staren en je zal merken, iedere dag komen er weer een paar nieuwe vlinders bij.

Muurstickers vlinders

Weet je wat ook leuk is naast een vlinder geboortekaartje? De babykamer in vlinderthema. Bij verschillende webwinkels kan je muurstickers met vlinders kopen. Een saaie muur draai je dan in handomdraai om tot een echte blikvanger. Je kan kiezen voor een grote muursticker maar meerdere muurstickers met kleine vlinders is ook leuk.

Klassieke geboortekaartjes baby

Zijn vlinder geboortekaartjes toch niet helemaal jouw ding? Misschien vind je onze collectie klassieke geboortekaartjes wel leuk. Onze klassieke geboortekaartjes bestaat uit een reeks tijdloze ontwerpen en combineren goed met een mooie foto van jullie baby.

Geboortekaartjes dieren

Wist je dat wij ook hele leuke geboortekaartjes hebben met dieren? Olifantjes en walvisjes zijn helemaal hip. Ook leuk - geboortekaartjes met vosjes.

Sluitzegels

Tip: Wist je dat een sluitzegel je kaartje helemaal compleet maakt?
Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: