HierBenIk > Grappige geboortekaartjes

Grappige geboortekaartjes

Wat is er nu leuker dan een grappig geboortekaartje met een humoristische knipoog? Bekijk hier alle grappige en originele geboortekaartjes, waar jij je familie en vrienden mee laat lachen.

Meer:   Zusje  |   Broertje   |   Alle stijlen  |   Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Grappige geboortekaartjes

Wil je een origineel geboortekaartje voor jouw baby'tje? Laat je familie en vrienden lachen met een geboortekaartje met een grappig detail. Een leuke tekst, een grappige vormgeving of een gave typografie zorgen ervoor dat jouw kaartje de show steelt.

Zo maak jij een grappig geboortekaartje

Heb jij een leuk geboortekaartje op het oog, maar wil je er een originele draai aan geven? Dit doe je heel gemakkelijk zelf door een grappige tekst op het kaartje te zetten. Doe hier inspiratie op voor grappige geboorteteksten

Envelop als grappig detail

Op onze site kun je kiezen uit meer dan 20 verschillende kleuren enveloppen. Door een opvallende kleur te kiezen, geef jij het geboortekaartje een leuk detail mee. Je kunt er ook voor kiezen om op de envelop een leuke stempel te plaatsen of een originele postzegel te ontwerpen. 

Om stress te voorkomen, kun je de enveloppen vooraf bestellen. Zo kun je de enveloppen helemaal verzendklaar maken, zodat je na de geboorte alleen nog maar de kaartjes hoeft te bestellen en in de enveloppen hoeft steken. 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: