HierBenIk > Hippe Geboortekaartjes

Hippe Geboortekaartjes

Geboortekaartjes met hippe uitstraling vind je op HierBenIk.

Meer: Zelf maken | Jongen | Meisje | Alle geboortekaartjes | | Enveloppen vooraf

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Alle geboortekaartjes

Hippe geboortekaartjes maken

Geboortekaartjes met kleuren volgens de laatste trends, hippe elementjes zoals veren, dromenvangers, scandinavische patroontjes, confetti, grafische goudtinten, wolkjes, wigwammen, watercolor en silhouetten vind je hier allemaal terug. Zoek je een hip geboortekaartje in een bepaalde sfeer maar kan niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met ons op om te bespreken of wij iets voor je kunnen bespreken.

Speciale geboortekaartjes

Liever zelf je geboortekaartje maken? Dat kan natuurlijk ook. In onze editor vind je een ruime beeldbank met verschillende soorten elementjes, afbeeldingen en lettertypes zodat je zelf een speciaal geboortekaartje kunt ontwerpen - met of zonder foto.

Hippe geboortekaartjes tweeling

In verwachting van een tweeling? Wat leuk! Ben je al van de schrik bekomen? Wij hebben een uitgebreide collectie tweeling geboortekaartjes. Op deze pagina vind je tussen onze reguliere geboortekaartjes een selectie met de hipste tweelingkaartjes. Als je bij de filters aangeeft dat je een tweeling verwacht, toont hij alleen de tweelingkaartjes, wel zo overzichtelijk. Kan je geen hip tweeling geboortekaartje vinden dat je leuk vindt maar zie je wel een tof eenlingkaartje? Stuur een mailtje naar info@hierbenik.nl. Alle eenling geboortekaartjes kunnen door de designers worden aangepast naar een meerling geboortekaartje.

Sluitzegels - maak je kaartje compleet

Weet je wat een hip geboortekaartje compleet maakt? Een bijpassende sluitzegel! Op HierBenIk kun je kiezen uit meer dan 20 kleuren enveloppen. Naast de klassieke lichtroze en lichtblauwe envelop hebben we ook keuze uit de hippe mintgroene en peach kleurige envelop. Een sluitzegel in die in lijn is met het geboortekaartje maakt het geheel net even wat hipper en scheelt je weer enveloppen likken.

Tip: Direct verzenden

Er is geen beter gevoel in de wereld dan knuffelen met je pasgeboren baby('s). Dat warme lijfje tegen de jouwe, je neus in zijn of haartjes en de hele dag snuffelen aan die heerlijke geur. Waarom zou je van je roze wolk afstappen door tussendoor je geboortekaartjes te verzenden? Omdat wij bij HierBenIk snappen dat jij het liefst de hele dag in bed ligt met je baby - hebben wij een verzendservice opgezet. Met onze verzendservice nemen wij jou de zorgen uit handen rondom de verzending, zodat jij verder kan gaan met 'je nieuwe hobby', knuffelen met je baby.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: