HierBenIk > Onze meest gevraagde kaartjes

Populaire geboortekaartjes

Dit zijn de favoriete geboortekaartjes van onze klanten. Zo zie je direct welke stijlen populair zijn en wat de trends voor geboortekaartjes zijn. Welke van de populaire geboortekaartjes vind jij het leukst?

Meer:   Broertje   |   Zusje   |   Alle stijlen   |   Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Populairste geboortekaartjes

Wil je weten wat de populairste geboortekaartjes van deze maand zijn? Op deze pagina laten we jou de kaartjes zien die de vaders en moeder in Nederland en Vlaanderen het leukst vinden. Elke maand kijken we opnieuw wat de populairste geboortekaartjen zijn. Je ziet hier daarom precies de trends van het laatste seizoen terugkomen. We bieden je graag inspiratie voor het kiezen of zelf maken van je geboortekaartje.

Trends voor op je geboortekaartje

Wat zijn de laatste trends voor geboortekaartjes? Wat je dit seizoen steeds meer ziet opkomen zijn geboortekaartjes met wolken en pastelkleuren. De kleur mint staat ook lekker fris op je geboortekaartje. Wist je dat je kaartjes kunt selecteren op kleur? Dat zoekt lekker makkelijk.

Geboortekaartjes met getekende dieren zie je tegenwoordig ook steeds vaker. Een beertje op je geboortekaartje staat schattig en vrolijk, of wat denk je van een flamingo geboortekaartje? Bekijk ook onze andere dierenkaarten.

Blijvend populair

Wat het al maanden goed blijft doen, zijn stoere geboortekaartjes met hout. In deze lijst met populaire geboortekaarten zie je dan ook verschillende geboortekaartjes met houten elementen terugkomen. Om nog meer vergelijkbare kaartjes te zien, kan je hier kijken.

Wij vinden het leuk om jouw de beste service te kunnen bieden. Ben je er nog niet helemaal uit? Kijk gerust ook bij onze geboortekaarten voor jongens of meisjes.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: