HierBenIk > Geboortekaartjes met hout

Geboortekaartjes met hout

Geboortekaartjes met steigerhout zijn stoer! We hebben geboortekaartjes in hout-look maar ook met houten elementen. Welk stoer geboortekaartje met hout kies jij?

Meer:   Zusje  |   Broertje   |   Echte houten vormpjes  |   Alle stijlen  |   Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Stoere geboortekaartjes met hout

Een geboortekaartje met hout staat lekker stoer. Het geeft een schattig geboortekaartje net dat beetje pit dat het nodig heeft en maakt dat je kaartje zowel leuk is voor geboortekaartjes voor jongens als voor geboortekaartjes voor meisjes.

Achtergrond van steigerhout

Je kunt hout op verschillende manieren terugvinden in de geboortekaarten. Geboortekaartjes met een houten achtergrond zien er stoer uit. Maar je hebt ook geboortekaartjes met een detail van steigerhout of een houten label. Bij de populaire geboortekaartjes zie je vaak een houten rand in het kaartje terug.

Geboortekaartje met hout en foto

Hout combineert leuk bij een foto van je baby. Een zwart-wit foto van je kindje of een prachtige kleurenfoto fleurt het kaartje helemaal op. Het voordeel van hout is dat het bij alle kleurtjes leuk staat. Je kunt dus ook kiezen voor een kleurige envelop. Wist je dat je deze enveloppen van tevoren kunt bestellen. Dat is extra handig als je geen tijd wil verspillen na de geboorte.

Wist je dat de verzending gratis is bij een bestelling vanaf €25,00? Wij worden namelijk vrolijk als jij vrolijk bent!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: