HierBenIk > Romantische geboortekaartjes

Romantische geboortekaartjes

Romantische geboortekaartjes met stijlvolle details zoals rozen, hartjes en scrapbook-stijl. Welk romantisch geboortekaartje is jouw favoriet?

Meer:   Zusje   |   Vintage   |   Hartjes   |   Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Gefeliciteerd met je baby

Leuk, hè? Dat je een kindje krijgt, is zo bijzonder. Een prachtig geschenk in jullie relatie! Een romantisch geboortekaartje past dan ook heel goed bij de geboorte van jullie baby!

Dit is een romantisch geboortekaartje:

Waar moet je aan denken bij romantische geboortekaartjes voor een meisje of jongen? Wij denken hierbij aan getekende vlindertjes, een lieve hartjes, een mooi bloemenkader, een sierlijk krulletje en schattige strikjes. Wil je echt origineel zijn, ga dan voor een geboortekaartje met sprookjesachtige uitstraling.

Romantisch geboortekaartje maken

Bij HierBenIk kan je op elk moment het door jou gekozen kaartje opzoeken en bewerken. Door het kaartje op te slaan in je eigen account heb je de verschillende versies van jullie geboortekaartje overal bij de hand. Kies het mooiste geboortekaartje uit en bestel hier een proefdruk van. Zo zie je of je niet iets mist. Misschien wil je er bijvoorbeeld wel een geboortegedichtje opzetten.

Wist je dat jouw eerste proefdruk maar 1 euro kost? Nadat je de proefdruk hebt gehad kan je het kaartje nog veranderen, zodat je na je bevalling alleen nog maar de geboortegegevens hoeft aan te passen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: