HierBenIk > Geboortekaartjes met hartjes

Geboortekaartjes met hartjes

Helemaal verliefd op jullie kindje? Deel jullie blijdschap met een geboortekaartje gevuld met schattige hartjes geboortekaartjes! Grote harten, hartjes labels... wij krijgen er geen genoeg van!

Meer:   Zusje  |   Vintage |   Echte houten hartjes   |   Dieren   |   Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Geboortekaartjes met hartjes

Geboortekaartjes met hartjes maken de aankondiging van de geboorte van je baby nog leuker. Want met een geboortekaartje met een hart laat je zien hoe lief je je dochter of zoon vindt en hoeveel de geboorte van de baby voor jullie betekent. Want je wordt toch gelijk verliefd op zo'n klein bundeltje liefde!

Een stoer geboortekaartje met een groot hart, een hip geboortekaartje met gouden hartje of een romantisch geboortekaartje met kleine hartjes? Wat vinden jullie het leukst? Of kiezen jullie misschien voor een lief geboortekaartje met hartjespatroon? In deze categorie met geboortekaartjes met harten is er superveel keus.

Lieve hartjes op je geboortekaartje

Een hartje op een geboortekaartje is lief en romantisch en is daarom superleuk. Heb je ook de geboortekaartjes met hartjes van muisjes gezien? Roze en witte of blauw en witte muisjes op je kaartje zijn heel schattig. Maar er staan ook vintage geboortekaartjes met een prachtig gedecoreerd houten hart tussen of een geboortekaartje met boom waar harten uit komen. Bekijk de kaartjes rustig en beslis welke geboortekaarten jij mooi vindt. 

Geboortekaartje opslaan

Heb je een mooi geboortekaartje gevonden? Bewaar het dan in je account, zodat je na de bevalling makkelijk je order kunt plaatsen. Succes met de laatste loodjes!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: