home > Vintage Geboortekaartjes

Vintage Geboortekaartjes

Op zoek naar een tijdloos geboortekaartje voor jullie zoon of dochter? Kies voor een vintage geboortekaartje! Deze designs met romantische bloemen, vintage labels of kaartjes met perkament-look verliezen nooit hun charme. Daarnaast is een vintage geboortekaartje ook nog eens hartstikke hip!

Geboortekaartjes met vintage-look

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Vintage geboortekaartje maken

Vintage is hier echt een trend die de laatste jaren steeds meer opkwam. We zien dan ook heel veel leuke vintage geboortekaartjes terug. Je ziet bijvoorbeeld kaartjes met een prachtige bloemenkrans, geboortekaartjes met vintage stofjes en vintage wiegjes op geboortekaartjes.

Vintage elementen op je geboortekaartje

Een vogeltje op het kaartje is ook typisch vintage. Vogeltjes staan niet alleen leuk op geboortekaartjes voor meisjes maar staan ook lief bij geboortekaartjes voor jongens. Waar je ook voor kunt kiezen is een hertje of een leuke banner op je geboortekaartje.

Foto op vintage geboortekaartje

Wil je een foto toevoegen op het kaartje? Dat kan! In het kaartje zelf kun je een foto van je baby uploaden, zodat iedereen jouw kindje kan zien en je een origineel, vintage geboortekaartje kan versturen.

Wist je dat je al voor €1,- een 1e proefdruk van je kaartje kunt bestellen? Dan hoef je niet langer te twijfelen of het kaartje nu precies is wat je wilde, of dat je toch nog even de geboortetekst aan wilt passen.

Toch niet gevonden wat je zocht? Kijk dan eens bij onze collectie romantische geboortekaartjes.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: