HierBenIk > Unieke geboortekaartjes

Unieke geboortekaartjes

Ieder kindje is uniek. Ook jullie kindje. Speciaal voor jullie kindje hebben wij een collectie unieke geboortekaartjes samengesteld. Kies een kaartje, pas hem aan naar jullie smaak en sla hem op in jullie account. Kindje geboren? Pas de laatste gegevens aan en bestel een oplage.

Meer: Nieuw | Grappig | Fotokaartjes | Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Originele geboortekaartjes

Origineel voor de dag komen met jullie geboortekaartje? Wij hebben een collectie geboortekaartjes die net even anders is dan alle andere kaartjes. Met een geboortekaartje uit onze collectie unieke geboortekaartjes valt jullie kaartje zeker op bij vrienden en familie.

Unieke geboortekaartjes

Gewoon is ook maar saai. Onze collectie unieke geboortekaartjes is alles behalve saai. Weet jij al voor welk ontwerp jij kiest?

Uniek en persoonlijk

Wist je dat je alle kaartjes uit onze collectie makkelijk kunt aanpassen? Door een bestaand geboortekaartje aan te passen ontstaat er een uniek en persoonlijk ontwerp. Kleur eenvoudig elementjes om, voeg een persoonlijke afbeelding en tekst toe, en jullie unieke geboortekaartje is af! Zoek je unieke geboortekaartjes en kan je niet vinden wat je zoekt? Neem contact met ons op. Wij helpen jullie graag met ontwerpen, zodat er een uniek en persoonlijk geboortekaartje 'word geboren'.

Unieke geboortekaartjes zelf maken

Wil je liever zelf je geboortekaartje maken? Dat kan natuurlijk ook. Ga naar onze pagina 'geboortekaartje zelf maken', kies een formaat dat je mooi vindt, selecteer een unieke achtergrond, voeg elementjes toe uit onze clip art en typ met een mooi lettertype een mooi gedichtje in het geboortekaartje. Een mooie foto van jullie baby maakt jullie geboortekaartje uniek en bijzonder!

Originele geboortekaartjes hout

Wist je dat wij een unieke collectie geboortekaartjes met hout hebben? Natuurlijk geen echt hout, maar houtlook. Je kunt kiezen uit meer dan 50 verschillende designs variërend van stoer tot hip met ieder hun eigen unieke uitstraling. Wij hebben zowel kaartjes voor jongens, meisjes, meerlingen maar ook voor broertjes en zusjes in onze collectie.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: