HierBenIk > Geboortekaartje olifant

Geboortekaartje olifant

Makkelijk makenSnelle leveringGeen onverwachte kosten

Geboortekaartjes met olifanten zijn niet alleen hip, ze zien er ook nog eens lief uit! Kies je favoriete geboortekaartje, personaliseer en bestel een echte proefdruk.

Meer:   Ooievaar   |   Hertje   |   Giraf   |   Alle dieren   |   Zelf maken

 

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Alle dieren geboortekaarten

Olifant

Een olifant is niet alleen in het echt leuk om te zien maar staat ook heel leuk op een geboortekaartje. Wij hebben olifant geboortekaartjes met lieve, stoere, originele en hippe uitstraling.

Dieren geboortekaartjes

Ben je opzoek naar een dieren geboortekaartjes maar niet naar een geboortekaartje met een olifant? Wij hebben een uitgebreide collectie dieren geboortekaartjes waar je naast olifant geboortekaartjes ook geboortekaartjes vindt met bijvoorbeeld vosjes, uiltjes, walvissen, giraffen, ooievaars en flamingo's.

Olifant getekend

Zijn ze niet leuk? De getekende olifantjes uit onze collectie? De verschillende stijlelementen zoals een hartje of sterren geven ieder geboortekaartje een unieke uitstraling. Zo hebben wij getekende olifantjes met een lieve maar bijvoorbeeld ook met een stoere uitstraling.

Geboortekaartjes directe verzenden

Als je bent bevallen wil je het liefst dag en nacht met je baby('s) knuffelen. Enveloppen schrijven, postzegels plakken, de kaartjes in de enveloppen steken zijn dingen waar je waarschijnlijk niet op zit te wachten en ziet als een noodzakelijk kwaad. Bij HierBenik snappen wij dat en hebben wij speciaal voor jullie een verzendservice opgezet.

Hoe werkt directe verzending?

Voor de geboorte:

  1. Maak een account aan op HierBenIk
  2. Kies een mooi olifant geboortekaartje en sla deze op in je account.
  3. Sla in het adresboek alle adressen op van de mensen die je een geboortekaartje wilt zenden Vergeet niet je eigen adres op te slaan als je thuis ook geboortekaartjes wilt ontvangen

Na de geboorte:

  1. Controleer het geboortekaartje. Vind je het geboortekaartje met olifant nog steeds mooi? Zo ja, pas dan de geboortedetails aan zoals de geboortedatum, lengte en gewicht
  2. Klik op 'ga naar bestellen' en selecteer de optie 'directe verzending'
  3. Kies het formaat, de papiersoort en de envelopkleur
  4. Selecteer in het adressenboek alle adressen waar je een geboortekaartje naar wilt sturen. Mis je adressen? Voeg deze dan toe
  5. Reken je bestelling af en wij doen de rest!
Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: