HierBenIk > Geboortekaartjes met ooievaar

Ooievaar geboortekaartjes

De leukste geboortekaartjes met ooievaar vind je hier. Grappige ooievaars op stoere geboortekaartjes of een klassiek ooievaar geboortekaartje, er is ruime keus.

Meer:   Giraf   |   Hertje   |   Olifant   |   Alle dieren   |   Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Traditioneel: de ooievaar

De ooievaar staat in Nederland symbool voor geboorte en geboren worden. Vroeger vertelden ouders dat kinderen uit de ooievaar zijn ontstaan en daarom is het zo leuk om een ooievaar geboortekaartje te maken voor de geboorte van je zoon of dochter. 

Hippe ooievaar geboortekaartjes

Als je tussen onze ooievaar geboortekaartjes kijkt, zal je al snel zien dat er allerlei verschillende stijlen geboortekaartjes met ooievaren zijn. Een ooievaar op hout, een grappig geboortekaartje met een ooievaar, of juist een ooievaar op een geboortekaartje met klassieke ruitjes.

Proefdruk voor geboortekaartjes met ooievaar

Wil je kijken hoe je geboortekaartje met ooievaar eruit ziet, dan is het handig om een proefdruk te bestellen. Voor maar 1 euro heb je de eerste proefdruk in huis en daarbij wordt een voorbeeld gegeven van verschillende papiersoorten en van onze meer dan 20 verschillende enveloppen. Zo kan je precies zien wat bij jouw geboortekaartje met ooievaar staat. Heb je een keuze gemaakt, bestel dan na de geboorte het kaartje van jouw keuze.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: