HierBenIk > Giraf geboortekaartjes

Geboortekaartjes giraf

De leukste giraffe geboortekaartjes vind je op deze pagina. Van grappige giraffes tot een lieve hippe giraf. Wist je dat giraffen helemaal in zijn?

Meer:   Ooievaar   |   Hertje   |   Olifant   |   Alle dieren   |   Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Alle dieren geboortekaarten

Giraffes zijn populair

Raf de giraf of Sophie de giraf; twee voorbeelden van populaire kindergiraffes van nu. Het thema giraffen vind je tegenwoordig overal terug: op kleding, op posters voor de babykamer en we hebben nu ook geboortekaartjes met een giraf. Giraffes zijn trendy en hip.

Geboortekaartjes giraf maken

Maak je eigen geboortekaartje met giraf door een van onze ontwerpen te kiezen en hier zelf mee aan de slag te gaan. Je kunt heel makkelijk tekst en kleuren wijzigen en eigen afbeeldingen of foto's toevoegen. Kies voor een lief geboortekaartje met giraf of een stoere geboortekaart met baby girafje. Wil je echt een uniek giraffe geboortekaartje? Maak dan zelf een kaartje en kies een van onze giraffen uit de clipart. Voor slechts €1,- heb je je eerste proefdruk in huis.

Dieren geboortekaartjes met giraffe

Van alle dieren is de giraf misschien wel het meest elegant. Met zijn lange nek steekt hij overal bovenuit, maar toch weet de giraf zich chique te gedragen. Met zijn lange wimpers is de giraf een van de liefste dieren om op je geboortekaartje te zetten. Ga je liever voor een minder opvallend diertje? Kijk dan bij alle dierenkaarten.

Je giraf geboortekaartje direct verstuurd

Heb je al gezien dat we een nieuwe service hebben, waarbij je na de geboorte van je kind de giraffengeboortekaartjes direct door ons kunt laten versturen naar je familie en vrienden? Wij zorgen voor de adresstickers, geboortezegels en de verzending.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: