HierBenIk > Lieve geboortekaartjes

Lieve geboortekaartjes

Lief geboortekaartje: Wij hebben lieve geboortekaartjes met hartjes, pasteltinten en nog veel meer schattige stijlen.

Meer:   Zusje   |   Vintage   |   Hartjes   |   Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Lieve geboortekaartjes voor jongens en meisjes

Inspiratie nodig voor een mooie tekst op jullie lieve geboortekaartje? Op onze pagina voor tekst inspiratie vind je de mooiste songteksten, schattige zinnen of grappige tekstjes. Je kunt er bijvoorbeeld leuke gedichtjes vinden voor als jouw kind een broertje of zusje krijgt.

Schattige geboortekaartjes

Aww! Wat een lieve geboortekaartjes! Wij zijn helemaal verliefd op de designs. Romantische geboortekaartjes met hartjes of klassieke geboortekaartjes met roze of blauwe ruitjes, maar ook een schattig geboortekaartje met een vintage hertje en een snoezig geboortekaartje met wolkjes, maar ook bloemetjes, vogeltjes, zachte pastelkleuren, een schattig diertje, een kantje, een lieve foto van je baby, watercolour kaartjes... Lief is duidelijk niet in één woord te omschrijven.

Lieve geboortekaartjes in verschillende stijlen

Lieve geboortekaartjes voor jongens en schattige geboortekaartjes voor meisjes, geboortekaartjes met foto of geboortekaartjes met typografie; de keuze is groot! Wat het geboortekaartje voor je zoon of dochter extra speciaal maakt, is jullie unieke geboortetekst. Om je te helpen hebben we een overzicht gemaakt van leuke songteksten, geboortegedichtjes en geboorteteksten. Je vindt er superveel inspiratie voor op je geboortekaartje.

Deze enveloppen passen bij lieve geboortekaartjes

We hebben enveloppen in meer dan 20 verschillende kleuren. Wanneer je weet welk geboortekaartje je wilt versturen, kan je een envelop kiezen in een bijpassende kleur. Bij lieve geboortekaartjes passen vaak mooie pastelkleuren. Lichtroze, babyblauw of mint: dat maakt de geboorteaankondiging af. Als je de eveloppen van tevoren bestelt, kan je alvast de adressen schrijven of adresstickers plakken. Zo maak je het voor jezelf supermakkelijk na de geboorte van je kindje. Ook mooi: bij een bestelling vanaf €25,00 zijn alle verzendkosten gratis.

Zoek je hulp?

Lukt het niet, of heb je een specifieke vraag, neem dan contact met ons op. Veel succes met het uitkiezen van het geboortekaartje!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: