HierBenIk > Geboortekaartje hertje

Geboortekaartje hertje

99% van alle klanten beveelt ons aan!

Geboortekaartjes met hertjes zijn niet alleen leuk om te zien maar ook leuk om te verzenden. Kies een kaartje uit de onderstaande collectie en bestel een proefdruk voor slechts €1,-

Meer:   Ooievaar   |   Giraf   |   Olifant   |   Alle dieren   |   Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Alle dieren geboortekaarten

Bambi

Wie aan hertjes denkt, denkt natuurlijk gelijk aan Bambi. Zo lief als Bambi is, zo lief zijn ook de geboortekaartjes met hertjes. Welk geboortekaartje met hertjes vind jij het leukst uit onze collectie 'geboortekaartje hertje'?

Hertjes

Als je zwanger bent van meerdere kindjes of als je al oudere kindje(s) hebt, dan is het leuk om meerdere hertjes op jullie geboortekaartje te laten terugkomen. Door een geboortekaartje met meerdere hertjes te kiezen geef je op speelse wijze je andere kind(eren) een rol in het geboortekaartje. Wil je het geboortekaartje helemaal afmaken? Zet er dan een gedichtje in waarin je namens je kind(jes) spreekt. Bijvoorbeeld:

Op onze teentjes kijken
we over het randje van de wieg
Dag lief broertje, we vinden je lief!

Of wat dacht je van:

Samen lachen, samen spelen
Samen met jou alles delen
Iedereen mag dit horen
Vandaag is mijn zusje/broertje geboren

Kan ik vooraf enveloppen bestellen?

Weet je wat een geboortekaartje met hertje nog leuker maakt? Een geboortekaartje dat in een mooie kleur envelop wordt verzonden. Bij HierBenIk heb je de keuze uit meer dan 20 kleuren enveloppen! Heb je last van keuzestress? De witte envelop is tijdloos en past bij ieder design.

Tip van ons: Bestel vooraf je enveloppen. Zodra je een definitieve keuze hebt gemaakt voor een geboortekaartje, weet je ook wat het kleurthema van jullie hertjes geboortekaartje is. Door van te voren vast de enveloppen te bestellen, te adresseren en frankeren hoef je na de geboorte alleen nog maar de geboortekaartjes te bestellen en in de enveloppen te steken. Wil je liever knuffelen met je baby? De kraamzorg kan dit klusje dan ook voor je doen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: