HierBenIk > Geboortekaartjes zoon

Geboortekaartjes zoon

99% van alle klanten beveelt ons aan ★ Snel geleverdGeen onverwachte kosten

Zwanger van een zoon? Gefeliciteerd! Nu is het tijd om na te denken over jullie geboortekaartje. Heb je al een idee wat voor soort kaartje je zoekt? Tip: gebruik het filtermenu aan de linkerkant om alleen de geboortekaartjes zoon in beeld die jij mooi vindt.

Meer: Broertje | Alle Geboortekaartjes | Fotokaartjes | Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Alle geboortekaartjes

Geboorte zoon

Zoontjes zijn leuk! Wist je dat jongetjes vaak hun moeder als held hebben? Bereid je na de geboorte van je zoon maar voor op lange knuffelsessies. Mocht na verloop van tijd je huis eruit zien alsof er ieder moment een obstacle run gedaan kan worden en de vogels beginnen met het bouwen van een nestje in je haar - omdat je alleen maar aan het knuffelen bent - ga dan opzoek naar een draagdoek of ergonomische draagzak zoals een Tula Free to Grow. Zo kun je toch heerlijk knuffelen maar ook nog boodschappen doen (al kan je die ook laten bezorgen), iets aan je huishouden doen (maar dat kunnen schoonmoeders ook goed) en een borstel door je haar halen. Echt geloof ons, draagdoeken en draagzakken zijn voor (verse) moeders lifesavers. Artipoppe heeft een mooie quote. As long as your wraps are beautiful your clothes may be comfortable.

Geboorte zoon en broertje

Mocht je al een ouder kindje hebben, dan is deze periode voor hem of haar ook spannend. Er komt een broertje! Heb je al nagedacht of je eerste kindje een rol krijgt in het geboortekaartje? Wij hebben in onze ruime collectie geboortekaartjes zoon ook babykaartjes waarin oudere kindjes over de rand van een wieg kijkt bijvoorbeeld. Je kan oudere kindjes ook betrekken in het geboortekaartje door een passend gedichtje te plaatsen. Kijk voor meer inspirerende teksten op je geboortekaartjes eens op onze Babyblog.

Geboortekaartje stoer

Ben je opzoek naar een stoer geboortekaartje voor je zoon? Kijk dan eens bij onze collectie stoere geboortekaartjes. Kan je niet vinden wat je zoekt? Neem contact met ons op te zien of wie iets voor je kunnen betekenen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: