> Designers Kim Illustrator

Rustige geboortekaartjes in grijstinten van Kim Illustrator

Kim Illustrator maakt trendy geboortekaartjes in klassieke tinten. Stoere sterren en grijs steigerhout geven haar geboortekaartjes een eigen karakter. Kim gaat helemaal met de trend mee door letterbanners op haar kaartjes toe te voegen.

Zo lang Kim het zich kan herinneren houdt ze van tekenen en ontwerpen. Geen wonder dat ze geboortekaartjes is gaan maken. De rustieke geboortekaartjes van Kim Illustrator passen helemaal bij het bijzondere begin van het leven van een klein baby'tje.

HierBenIk wil jouw zo goed mogelijk helpen met het vinden van het geboortekaartje dat bij je past. De kaartjes van Kim Illustrator passen bij jullie als jullie een lief geboortekaartje willen dat toch stoer overkomt.

Kim Illustrator heeft gave fotokaartjes die je zelf kunt bewerken. Door zelf een foto van je kindje te maken en deze in het kaartje te plaatsen, krijg je een uniek geboortekaartje dat alleen door jullie verstuurd kan worden. Het uploaden van jullie foto in het kaartje is heel eenvoudig. Kom je er niet uit, dan staat het team van HierBenIk graag voor je klaar.

Wat jullie geboortekaartje ook persoonlijk kan maken, is een speciaal door jullie gekozen geboortetekst. Een bekende songtekst of lief geboortegedichtje op het geboortekaartje van jullie kindje, geeft het kaartje iets sprankelends en eigentijds.

Veel plezier met het uitzoeken van jullie persoonlijke geboortekaartje!