HierBenIk > Langwerpige geboortekaartjes

Langwerpige geboortekaartjes

Helemaal van 2017 en enorm populair: de langwerpige geboortekaartjes. Zie jij een leuk, hip geboortekaartje voor jouw jongen of meisje?

Meer:   Zusje  |   Broertje   |   Alle stijlen  |   Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen

Langwerpige geboortekaartjes

Langwerpige geboortekaartjes zijn dé trend van dit moment. De langwerpige geboortekaartjes vallen op door hun staande, lange vorm en zien er hip uit. Op een langwerpig geboortekaartje kan je de naam van je baby kwijt en zie je leuke stijl elementjes terug. 

De ontwerpen van 2017

Speciaal voor 2017 hebben wij langwerpige geboortekaartjes laten ontwerpen die aansluiten bij de laatste trends: olifantjes, watercolour en simpele ontwerpen maar ook meer klassieke, langwerpige geboortekaartjes en langwerpige geboortekaartjes met hout en sterren. Heb je ook de langwerpige geboortekaartjes voor een broertje of zusje gezien? Voor iedereen wat wils!

Voorbeeld langwerpig geboortekaartje

Ben je benieuwd hoe een langwerpig geboortekaartje er in het echt uit ziet? Bestel dan een proefdruk, want dan krijg je een voorbeeldkaartje thuisgestuurd. Voor maar 1 euro ontvang je de proefdruk van jouw langwerpige geboortekaart en een voorbeeldsetje met papiersoorten en envelopkleuren. Zo kan je precies bekijken wat bij het kaartje past en ben je helemaal zeker van je uiteindelijke kaartje. 

Wij zijn benieuwd naar jouw geboortekaartje!

Ben je eruit welk kaartje je wilt? Wij vinden het altijd superleuk om het eindresulaat te zien van het geboortekaartje dat jij hebt gemaakt. We krijgen regelmatig foto's van klanten opgestuurd en de leukste plaatsen wij op Facebook en Instagram. Wil je jouw kaartje ook showen? Tag ons dan in jouw geboortekaartje op social media.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: