HierBenIk > Vrolijke geboortekaarten

Vrolijke geboortekaartjes

Makkelijk makenVeilig betalenSnelle levering (ook op maandag)

De komst van je baby is een feestje! Bekijk nu de vrolijke geboortekaartjes van HierBenIk en kies je eigen kleurrijke geboortekaartje uit.

Meer:   Broertje   |   Zusje   |   Alle stijlen   |   Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Alle geboortekaartjes

Vrolijke geboortekaartjes

Wordt jij net zo enthousiast als wij van deze uitbundige geboortekaartjes? Als je op zoek bent naar een vrolijk babykaartje, zit je hier wel goed. Dit is wat geboortekaartjes vrolijk maakt: speelse elementen waar je blij van wordt, frisse en speelse kleuren en vrolijke patroontjes.

Kleurrijke geboortekaartjes

Vrolijke geboortekaartjes springen eruit door de vrolijke kleurtjes en uitbundige elementjes. Op deze pagina vind je dan ook veel kleurrijke geboortekaartjes. Wil je een geboortekaartje in een net iets andere kleur? Je kunt zelf in de editor achtergrondjes en elementjes omkleuren. Wist je ook dat je leuke afbeeldingen toe kunt voegen?

Vrolijk babykaartje

Het leuke van het uitkiezen van een vrolijk babykaartje, is dat het niet standaard is. De traditionele ruitjes zijn gecombineerd met hippe elementen of gave modekleuren vervangen het babyroze en babyblauw. De vrolijke geboortekaartjes van HierBenIk zijn allemaal uniek en worden speciaal voor HierBenIk gemaakt.

Bekijk het zelf

Ben je benieuwd hoe je kaartje er in het echt uit komt te zien? Voor maar €1,- krijg jij een proefdruk bij je thuis. Ook krijg je gratis een voorbeeld van onze papiersoorten en envelopkleuren.

Vrolijke sluitzegels

Weet je wat een vrolijk geboortekaartje nog vrolijker maakt? Een feestelijke sluitzegel. Een sluitzegel zorgt ervoor dat je envelop een echt feestje wordt om naar te kijken. Een bijkomend voordeel is dat je met sluitzegels geen vieze plakstrips van enveloppen hoeft te likken.

Tip: Confetti in je envelop

In ons assortiment hebben wij transparante enveloppen. Je maakt van je geboortekaartje een echte vrolijke boel door wat gekleurde confetti in de envelop te stoppen. Confetti is te koop in veel verschillende kleuren, materialen en formaten. Wist je dat je zelfs confetti hebt in hartjesvorm? Zo heb je altijd een soort confetti die je vrolijke geboortekaartje nog vrolijker maakt :-D

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: