HierBenIk > Geboortekaartjes dochtertje

Geboortekaartjes dochter

99% van alle klanten beveelt ons aan ★ Gratis hulpSnelle levering

Krijg je een dochter? Wat leuk? Hier vind je geboortekaartjes voor een dochtertje. Ga je voor klassiek roze of juist voor lekkere stoere geboortekaartjes voor je dochter?

Meer:   Zusje  |   Vintage  |   Dieren  |   Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Alle meisjeskaartjes

Geboorte dochter

Dochters zijn kostbaar! De kleine prinsesjes zijn zo bijzonder: echt een schat die je na negen maanden in je armen krijgt. Je bent vast al aan de slag gegaan met spulletjes kopen voor de meisjeskamer van je baby en het kopen van meisjeskleding. En nu is het dan tijd voor het maken van een geboortekaartje voor je dochter. Hoe ga je aan de slag?

Geboortekaartje dochter maken

Zoek een gaaf geboortekaartje voor een meisje uit en ga aan de slag. In onze editor kan je eigen afbeeldingen toevoegen of kiezen uit de leuke plaatjes die wij voor je klaar hebben gezet. Ook pas je de teksten en kleuren makkelijk aan. Wil je liever helemaal zelf het kaartje voor je dochter ontwerpen? Ga dan naar onze zelf-maken-collectie.

Bekijk de proefdruk van het babykaartje van je dochter

Heb je een keuze gemaakt? Maak het dochter-geboortekaartje dan op en bestel voor €1,- een proefdruk. Je krijgt dan een voorbeeld van je kaartje thuisgestuurd en je ontvangt gratis verschillende papiersoorten en envelopkleuren, zodat je makkelijk kunt kiezen wat het beste bij het kaartje staat.

Na de geboorte van je dochter

Is je dochter geboren? Ga dan snel naar je eigen collectie, pas de laatste details rondom de geboorte aan en bestel het kaartje. Je kunt kiezen of je de geboortekaartjes voor je dochter zelf wil versturen of dat wij het voor je verzenden. En binnen 1 dag zijn de kaartjes gedrukt en verstuurd!

Tekst geboortekaartje dochter

Ben je op zoek naar een mooie geboortetekst voor de geboorte van een dochter? Wat denk je hiervan?

Hoera!
We hebben een dochter, prachtig en gezond!
Kleine handjes, haartjes blond
helemaal compleet en ruim X pond!

Welkom meisje op de wereld,
welkom dochter, kom erbij.
Want van alles op de wereld
Maak jij ons het allermeeste blij!

Dag kleine dochter,
je bent zo lief.
Je geeft zoveel warmte,
onze hartedief!

Eindelijk is het zover!
Wij kunnen nu laten horen,
dat er bij ons een dochtertje is geboren!

Hoera, wij eten beschuit met muisjes,
We hebben een dochter met piepkleine knuistjes.
Twee oogjes, twee oortjes, een neusje en een mond,
Tien kleine teentjes, X pond en kerngezond!

Geboorte dochter en zusje

Misschien heb jij al een kindje en is je dochter niet je eerste baby. Dat is extra leuk, want we hebben ook een speciale collectie met kaartjes voor het krijgen van een dochter en zusje. Je kunt hier bijvoorbeeld een schattige foto van je oudste met zijn/haar zusje op de voorkant plaatsen, of de familie wordt weergegeven in silhouetten, waardoor iedereen snapt: er is een zusje en dochter geboren.

Geboorte dochter cadeau

Wil je je kraamvisite cadeautjes mee laten nemen waar je ook écht blij mee bent? Maak dan een geboortelijstje aan waar je al jullie wensen opschrijft: van luierdoeken tot rompertjes, boxkleden en het eerste bestek; je kunt het er alle cadeaus voor de geboorte van je dochter op kwijt. En het resultaat? Cadeautjes die helemaal bij jullie dochter passen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: