> Designers Geboortekaartjes van Studio Mouche met vrolijke tekeningen

Geboortekaartjes van Studio Mouche met vrolijke tekeningen

Studio Mouche's vrolijke collectie geboortekaartjes is uniek en met de hand getekend: originele geboortekaartjes waar je blij van wordt. Kenmerkend zijn ook de rode wangen die de getekende baby’s en dieren vaak hebben.

De ontwerpster achter de geboortekaartjes van Studio Mouche is Mouchette Harms. Ze onderscheidt zich door de handgemaakte designs. De getekende geboortekaartjes hebben een eenvoudig ontwerp en zien er vrolijk uit. Mouchette Harms kiest met zorg de kleuren en composities. Regelmatig maakt Studio Mouche weer nieuwe geboortekaartjes, inspelend op de nieuwste trends.

Als kind was Mouchette, altijd al aan het tekenen en knutselen, dus na de Havo was de Kunstacademie een logische stap. Aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag studeerde ze Grafisch Ontwerpen. Ze kreeg onder meer les van Max Velthuijs, bekend van de prentenboeken van ‘Kikker’. Hij raadde haar aan vooral door te gaan met illustreren.

Na de Kunstacademie, met een diploma op zak, begon Mouchette al snel als zelfstandig ontwerpster te werken. Eerst logo’s en huisstijlen, daarna ook wenskaarten en geboortekaartjes. Mouchette ontwikkelde een eigen stijl: kleurige geboortekaartjes met grappige tekeningen en vrolijke baby’s.

Klassieke geboortekaartjes met vrolijke kleuren. In de collectie geboortekaartjes van Studio Mouche zit voor ieder wat wils. De meeste kaartjes hebben originele, getekende illustraties, wat de geboortekaart speels maakt. Wil je een foto van je baby’tje op de kaart? Ook dat kan op de verschillende fotokaarten die ze aanbieden.

Wat de kaartjes van Studio Mouche speciaal maakt, zijn de getekende ontwerpen en lieve getekende dieren. Ooievaars, olifantjes of konijnen; je vindt het allemaal bij Studio Mouche. Samen met een klassiek ruitjespatroon of een roze of blauwe achtergrond ziet dit er fris en lief uit.

Weet je wat het leuke is? De persoonlijke geboortekaartjes van HierBenIk zijn niet alleen goedkoop, maar je krijgt er ook goede service bij. Wanneer je na de geboorte de kaartjes voor 18.00 uur besteld worden ze dezelfde dag nog verzonden. Zo heb jij ze supersnel in huis en kan je ze zelf lekker vlug versturen aan familie en vrienden.