HierBenIk > Retro geboortekaartjes

Retro geboortekaartjes

Ga voor een retro geboortekaartjes met een nostalgische knipoog. Volkswagenbusjes, vintage kleuren, silhouetten en kinderwagens; je vindt het terug in deze collectie geboortekaartjes in retro stijl. 

Meer:   Broertje   |   Zusje   |   Vintage   |   Alle stijlen   |   Zelf maken

0 kaartjes
Sorteer op
Sorteer op: Nieuw Populair Bestverkocht Aanbevolen
Alle geboortekaartjes

Retro geboortekaartjes

Retro geboortekaartjes kenmerken zich door de leuke herkenbare ontwerpen met een knipoog naar het verleden. Oldtimers en volkwagensbusjes in een nieuw jasje en mooie vintage kleuren sieren op verschillende formaten kaartjes. Kies je favoriete ontwerp uit en ga ermee aan de slag.

Geboortekaartjes - Retro stijl

Wat is nou een echt retro geboortekaartje? Het heeft er alles mee te maken, wat de uitvoering van het ontwerp is: denk aan achtergrondjes met een vintage look, gecombineerd met een hip silhouet van een baby en zijn broer of zus. Of ga je voor een retro kinderwagen op een geboortekaartje of poëzieplaatjes en retro kleuren? Bekijk alle kaartjes en beslis wat jij wilt. Niet gevonden wat je zoekt? Kijk dan ook eens bij onze vintage geboortekaartjes of maak je retro geboortekaartje zelf.

Makkelijk aan te passen

Je kunt de geboortekaartjes makkelijk aanpassen naar eigen smaak. Verander kleuren, lettertypen en voeg hippe clipart toe. Wist je trouwens dat je uit meer dan 20 verschillende kleuren enveloppen kunt kiezen? Kies voor een vrolijke kleur of ga voor een trendy transparante envelop. Bestel voor 1 euro een proefdruk van het eindresultaat, zodat je het geboortekaartje in het echt thuis kunt keuren.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: